Hoşgeldin Misafir

Site açmak istiyorum destek olabilecek var mı

demirxmusto

15 Ara 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar;
Site kurmak istiyorum data mevcut kazanç garantili ama doğru dürüst hacklink backlink seo script kurulum domain hosting filezilla wordpress bunlardan anlayacak bilgili birine ihtiyacım var.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle güvenilir bir altyapı sağlayıcı ve ödeme sistemi seçmelisin. Ayrıca, kullanıcı güvenliği ve yasal mevzuata uygunluk çok önemli. Bir web geliştirme uzmanı ya da deneyimli bir freelancer’dan destek alman faydalı olur.

demirxmusto

15 Ara 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@

xS0N3R hocam haklısınız farkındayım konuyu biraz net açamamış olabilirim benim hatam kusura bakmayın domain veya hosting alabileceğim yurt dışı sunucusu tavsiyesinde bulunabilecek birisi olur , Aramızda backlink hacklink seo işi yapan olur belki tavsiyede bulunan biri çıkar diye konuyu açtım.​

demirxmusto

15 Ara 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok sağlam script var özel, işlerden de iyi anlarım da data nereye ait? Ortaklık mı istiyorsun tam ne istediğinle birlikte pm atarsan görüşelim.

Bu işi yapan tanıdıklarım var aynı zamanda kendi Ajanslarım'da mevcut 1000 den fazla birebir tanıdığım ve beni tanıyan kişi datalarım var bazılarının kendi sitesi bazıları ' da reklam ödüyorlar kendi sitemizi oluşturabilirsek işleri paylaşır hemde Reklam kutucuğu kiraya verip ciddi kazançlar elde edebiliriz evet işin ucundan tutacak iyi anlayan biriyle Ortak olabilirim