Hoşgeldin Misafir

Site Çok Pasif Deil Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan

30 Mar 2018
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocalarım dostlarım cidden site pek aktif deil insanın konu açası zor gibi geliyo bu pasifliği yenmemiz lazım daha aktif olmamız lazım tabi ben siteye yeni geldim siteniz hakkında pek bilgim yok eğerki konumda kötü bişi varsa konumu kapatabilir ban atabilsiniz lakin kötü bir sözüm yok demek istediğim sadece hack konuları olmasın biraz daha pasiflikden çıkalım herkez konu açsın sadece hacked paylaşımı olmasın bununla birlikde eğitinlerde verilsin bu hacked işini bilenler konu olarak eğitim versin bence site pasiflikden daha erken kurtulur kusura bakmayın konum yanlış ise özür dilerim ... İYİ FORUMLAR ...

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aktifliği Arttıralım Dersin Arttırmak İçin Eğitim Videoları,Konu Anlatımları,Sen Site Bas Diye Hergün Shell Paylaşımları.Sadece Hack Olmasın Dersin Fakat Biz Hack Ve Warez Forumuyuz Okuduysan Burda Bu Tür Konular Paylaşılır Şimdi Sana Ne Haksızsın Diyebilirim Nede Sen Konuşma Bunu Hiçbir Yetkilimiz Demez Çünkü Her Dost Üyemiz Kıymetlidir Şimdi Sana Soruyorum Sizin Aktiflik Açısından Düşünceniz Nedir?

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sitenin Aktifliği Konusunda Sana Şöle bir Şey Söyliyelim.Milliyetim Bakanlığı Ve Okulların Sınavları Başlamıştır.Çoğu Öğrenci Lise,Ortaokul,Üniversite Çoğu Yazılı Haftasında.Forumun Aktifliğini Etkliyen Odur.Forumda Görünmez Yetkililer Ve Biz varız.Konu Açmak Konusu ise Forumda Şu An Hiç kimsede Paylaşılmamış olan Benim CyberHohst ve Dolu Rütbeli kişilerin Konularında Mevcut.Ve Her foruma gelişisinzde bize Hack eğitimi Bu nerde bu nerde diyede Sormayın.Araştırmadan Foruma Bakmadan Hemen Soru Sormayın.İnceleyin Ondan Sonra Soru Sorun.Bu Senin İçin Değil Tüm TurkHacks Ailesi adına Söylüyorum @Furkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...