Hoşgeldin Misafir

site ile ilgili adminler okuyunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arsenik

9 Nis 2020
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar sevgili adminler ve kurucular böyle bir site oluşturduğunuz için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum fakat soyle bır sorun var ki sitede enn son yapılan mesajların tarıhını ve saatını gorebılıyoruz fakat konunun ne zaman acıldıgını hangı tarhıte yapıldıgını konu baslıgından maleseff ki göremiyoruz ve konunun içindeki eğitimler veya bilgiler eski mi yeni mi bunları ogrenemek ıcın  içeri girip zaman kaybedıyoruz  hack formunda olan bir şey oldugunu biliyorum fakat burada yok size önerim şudur ki sevgili Panel kullanan adminler lütfen bu özelliği ekleyiniz içerideki eğitimlerin veya bilginin hangı tarıhte yayınlandıgını gormek isteriz. Bunu bir siteden panel ayarı yapmak 1 haftanızı bıle almayacagını emınım umarım sesıımı duymussunuzdur.

TEŞEKKÜRLER..... :idea:

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Professional58' Alıntı:
Arkadaş şunu kastetmiş:
Konu başlığı
           2 gün önce

Konuya tıklayınca da:

2 Gün önce                                                

Professional58
Onu anladık'da eski konu yeni konu farketmez ki yeni konu olur işe yaramaz eski konu olur işe yarar ne lazım ise zaten konuya girip bakıldığında detayları yazıyor.

Arsenik

9 Nis 2020
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Yahu ilk mesajın tarihine bakarsanız anlarsınız konu ne zaman açılmış..

yani hocam haklisinizda yinede zaman kaybetmeye gerek yok gir çık gir çıık bak direk konu başlığından  tarihi görmemiz daha kolay olabılır diye düşünüyorum

J⊕੮੮₳' Alıntı:
Professional58' Alıntı:
Arkadaş şunu kastetmiş:
Konu başlığı
           2 gün önce

Konuya tıklayınca da:

2 Gün önce                                                

Professional58
Onu anladık'da eski konu yeni konu farketmez ki yeni konu olur işe yaramaz eski konu olur işe yarar ne lazım ise zaten konuya girip bakıldığında detayları yazıyor.

hocam eski yeni nasıl farketmez kali linux veya siber hacker diye bir eğitim seti var 2019 yılında paylaşılmış eğitim eski yeni kali linux ile eski kali linux arasında çok fark var adam eski eğitimden bir şey oğrenemez ki yani bu en küçük bir örnek bunun büyük taraflarıda var bir gun buradan dosya ındırdım dosya 2000 yılından kalma yanı vıdeolar  ::D eski nesil hacker yöntemlerini kimse kullanmıyor sürekli yeni şeyler güncellemeler geliyor eskileri kullananlarda güvenlik acıkları yuzunden hacklenıyor :D

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arsenik' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Yahu ilk mesajın tarihine bakarsanız anlarsınız konu ne zaman açılmış..

yani hocam haklisinizda yinede zaman kaybetmeye gerek yok gir çık gir çıık bak direk konu başlığından  tarihi görmemiz daha kolay olabılır diye düşünüyorum

J⊕੮੮₳' Alıntı:
Professional58' Alıntı:
Arkadaş şunu kastetmiş:
Konu başlığı
           2 gün önce

Konuya tıklayınca da:

2 Gün önce                                                

Professional58

hocam eski yeni nasıl farketmez kali linux veya siber hacker diye bir eğitim seti var 2019 yılında paylaşılmış eğitim eski yeni kali linux ile eski kali linux arasında çok fark var adam eski eğitimden bir şey oğrenemez ki yani bu en küçük bir örnek bunun büyük taraflarıda var bir gun buradan dosya ındırdım dosya 2000 yılından kalma yanı vıdeolar  ::D eski nesil hacker yöntemlerini kimse kullanmıyor sürekli yeni şeyler güncellemeler geliyor eskileri kullananlarda güvenlik acıkları yuzunden hacklenıyor :D

Güzel kardeşim ben onu konuya açıklık getirmek için söyledim üşenmeden girip bakabilirsin. Sol üstte detaylı tarih yazıyor. 2000 yılından kalma dosyalar var ise ne için konulara girip indiriyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...