Hoşgeldin Misafir

Site kopyalama programı hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titanicm1912

28 Eyl 2024
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar. Bir siteyi kopyalayıp kendime göre revize edip yayına almak istiyorum. Piyasadan bir kaç program falan denedim ama hiç biri kopyalamadı. Bu konuda öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

marketingdatascript

30 Eyl 2024
204 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bundan önce yeni üyelerimiz başlığında açtım onun dışında başka konu açmadım. ama ekledim lazım olursa yazarım skypedan. ama data sms mms falansa onlarla ilgilenmiyorum hiç
hocam sen yazılanı okumuyorsun galiba ne datası ne sms'i açtığın konuya cevap veriyorum hatta dönüş yapmayın hocam siz boşverin ilgilenmiyeceğim

titanicm1912

28 Eyl 2024
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam sen yazılanı okumuyorsun galiba ne datası ne sms'i açtığın konuya cevap veriyorum hatta dönüş yapmayın hocam siz boşverin ilgilenmiyeceğim
skype adresinde data -sms-mms başlığı bulunuyor buna istinaden dedim ilgilenmiyorum diye
ikinci olarak bundan önce açtığın konuda yazdım dedin. bundan önce açtığım konu yeni üyeler başlığına yazmış olduğum selamdı.
haa dersen ki bana bundan önce bir ton mesajlara cevap yazdın o yazdığın cevaplardan birine yazmıştım diye o zaman iş değişir. ama açtığın başlık dersen malesef mesajın yok. yazdığın yerlere tekrar bakarak görebilirsin. ilgilenmiyor olman benim için pek bir şey ifade etmiyor. yine de teşekkür ederim.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ortaya bir soru atıyorsun ve ters ters yanıtlar veriyorsun. İnsanlara cevap verirken artık bu konuda çok seçiciyim. Şimdi sen diyeceksin ki bu da benim umrumda değil. En iyisi report etmek. Birinin boşluğuna gelip cevap vermemiş olur.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda, diğer kullanıcılar veya yetkililere küfür, hakaret veya aşağılayıcı ifadeler kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışlar tespit edildiğinde, kullanıcı uyarısız olarak kalıcı olarak banlanır.

İlgili madde geregince işlem yapıldı!
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...