|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sms onay sitesi kuracağım ama kuramıyorum dosyada eksikmi var anlamadım lütfen yardımcı olacak dostlara ihityacım var sitede yeniyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Dostum siteden indirdiysen konu linki veya başka bir kaynaktan indirdiysen aldığın hata vs. varsa daha detaylı iletirsen konuyu yardımcı olabilirim.sms onay sitesi kuracağım ama kuramıyorum dosyada eksikmi var anlamadım lütfen yardımcı olacak dostlara ihityacım var sitede yeniyim
anydesk üzerinden bağlanarak çözelimDostum siteden indirdiysen konu linki veya başka bir kaynaktan indirdiysen aldığın hata vs. varsa daha detaylı iletirsen konuyu yardımcı olabilirim.
Kurmak İstediğin Konunun Linkini İletir Misin?sms onay sitesi kuracağım ama kuramıyorum dosyada eksikmi var anlamadım lütfen yardımcı olacak dostlara ihityacım var sitede yeniyim
Kurmak İstediğin Konunun Linkini İletir Misin?
biliyormusun kurmayıKurmak İstediğin Konunun Linkini İletir Misin?
.env dosyasınında resimde ki yerleri güncellerseniz açılacaktır.sms onay sitesi kuracağım ama kuramıyorum dosyada eksikmi var anlamadım lütfen yardımcı olacak dostlara ihityacım var sitede yeniyim
tamamdır eyw reis.env dosyasınında resimde ki yerleri güncellerseniz açılacaktır.
![]()
.envdosya adı ne
nerelisin zaza.env dosyasınında resimde ki yerleri güncellerseniz açılacaktır.
![]()
palu.nerelisin zaza
vay kral
elazığ mı?
evet.elazığ mı?
değiştirdim ama açılmıyor halendetamamdır eyw reis
Merhaba çözüm buldunuz mu isterseniz ben sizin için kısa video eğitim vereyimsms onay sitesi kuracağım ama kuramıyorum dosyada eksikmi var anlamadım lütfen yardımcı olacak dostlara ihityacım var sitede yeniyim