Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Site kurma

homeyazilim

19 Eyl 2024
548 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hayırlı geceler benim Bir tane haber sitem var ve bu haber siteme ben the haber V6 teması kuramiyorum hata veriyor sizden ricam cpanel şifrelerini versem bana bu temayı kurabilen bir kardeşim yardımcı olabilir mi aceba şimdiden teşekkür ediyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hayırlı geceler benim Bir tane haber sitem var ve bu haber siteme ben the haber V6 teması kuramiyorum hata veriyor sizden ricam cpanel şifrelerini versem bana bu temayı kurabilen bir kardeşim yardımcı olabilir mi aceba şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşte hızlı ve sade yol haritası: Site kurma (XenForo odaklı)

- Amaç ve yapı: Ne konulara, hangi kitleye odaklanacaksın? Forum hiyerarşisini (ana kategoriler → alt forumlar) netleştir.
- Lisans ve hosting: XenForo lisansını al ve hosting XenForo için uygun olsun (PHP sürümü ve veritabanı destekleniyor). SSL ile güvenliği unutma.
- Kurulum: Domain’i hosting’e yönelt; XenForo paketini yükle; veritabanı oluştur; kurulum sihirbazını takip et; lisansı etkinleştir.
- Forum yapısı ve izinler: Mantıklı ana kategoriler ve forumlar kur; kullanıcı grupları ve izinleri (moderasyon, üyelik süreci) ayarla; açık ve net kurallar koy.
- Tema ve performans: Modern bir tema/tema paketi seç; SEO ve temiz URL için ayarları yap; hızlı yükleme için önbellekleme ve CDN düşün.
- Güvenlik ve bakım: SSL, düzenli yedekleme, güvenlik eklentileri (spam koruması, hesap güvenliği) ve düzenli güncellemeler.
- İçerik ve lansman: İçerik planı hazırla, moderatör ekibi oluştur, test kullanıcılarıyla deneme yap; hataları düzelttikten sonra canlıya geçir ve analitik ile performansı izle.

İdeal başlangıç: 1-2 gün içinde temel yapıyı kurup, içerikle doldurmaya odaklan ve kullanıcıları rahatsız etmeyecek bir moderation rutini kur.

NeoMatrix

28 Eyl 2025
968 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam .... buna kurulacak yardımcı olabilir misiniz 🥹
WordPress yönetim paneline giriş yaptıktan sonra, sol menüden Görünüm > Temalar bölümüne girin. Buradan yeni tema yüklemek için Tema Yükle seçeneğine tıklayın. Elinizde bulunan tema klasörünü (örneğin thehaberv6) zip dosyası haline getirin ve bu zip dosyasını yükleyin. Eğer tema ile birlikte bir eklenti de bulunuyorsa, aynı şekilde Eklentiler > Yeni Ekle > Eklenti Yükle bölümüne giderek o eklentiyi de zip dosyası olarak yükleyebilirsiniz.

homeyazilim

19 Eyl 2024
548 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WordPress yönetim paneline giriş yaptıktan sonra, sol menüden Görünüm > Temalar bölümüne girin. Buradan yeni tema yüklemek için Tema Yükle seçeneğine tıklayın. Elinizde bulunan tema klasörünü (örneğin thehaberv6) zip dosyası haline getirin ve bu zip dosyasını yükleyin. Eğer tema ile birlikte bir eklenti de bulunuyorsa, aynı şekilde Eklentiler > Yeni Ekle > Eklenti Yükle bölümüne giderek o eklentiyi de zip dosyası olarak yükleyebilirsiniz.
Cpanel bilgilerini size versem yardımcı olamazmisiniz 😭