Hoşgeldin Misafir

Site Yanlışlıkla Tüm Bİlgilerinizi Aldı Dedi Sİte

A4ONYM

27 Eki 2019
166 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Adminlerim Konularda öyle dolaşıyordum bitanesine tıkladım beni birden bir sayfaya yönlendirdi işte tüm bilgileriniz alındı yöneticilere bildirildi falan dedi benim bir suçum yok valla sitede yönlendirme hatası falan oldu her halde. Acaba yardım edermisiniz? @Deepİmpact

şimdi yine aynı yere girmeye çalıştım yine iletti dedi :D

A4ONYM

27 Eki 2019
166 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Sorun değil, kimin hangi urlden ne yaparken geldiğini görüyoruz.

Oh be rahatladım :)  CyberHost'un Beni Hackleyeceğini Sandım :p

gamovertinks' Alıntı:
https://www.turkhacks.com/usercp.php

Sorun gözükmüyor bu linke girince herhangibi bir yönlendirme yok ama sitenin sonuna admin.php vs yazarsan loglanır demin ben de site sonuna yazdım deneme amaçlı loglandım Kötü bi amaçlı girilmemiştir  Bi sorun olmaz umarım.

Kanka Ben Hacking Hayatıma TurkHacks İle Başladım Yani Herşeyimi Burada Öğrendim Bu Siteye Asla İhanet Etmem.

Security

25 Ağu 2017
892 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uğraşmak cabalamak güzeldir ama uğraşirkende dikkat etmek gerekir sonrasında masal diyarında bir varmiş bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde başlayan masallar gibi turkhacks tarıhınde mazide kalabilirsin her yaptiğiniz hamle gğvenlik duvarlari araciliğiyla bize bildirilir kim ne yapmiş hangi uzantida ney denemiş görmek mümkün ken kendinizi yakacak hamlelerdende uzak durmakta fayda var diye görüyorum uyarması benden gerisi sizden.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Professional58' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Sorun değil, kimin hangi urlden ne yaparken geldiğini görüyoruz.

Ben öylesine açık arama amaçlı arasıra uğraşıyorum :D

Uğraş, bug researcher yapalım seni. :)

Bug researcher güzel de. Ben, social Engineer olmayı herşeyden daha çok seviyorum :D

Bu arada açık bulursam sizlere iletirim :)