Hoşgeldin Misafir

Sitemi ilk sayfaya nasıl çıkartırım ?

baba1993

13 Kas 2019
71 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaşlar iki yıldır aktif olan sitem var. kripto para haberleri üzerine hergun 3 özgün içerik giriyorum.backlink aldım,seo çalışması yaptırdım ama sonuç yok ancak 2 inci sayfaya geldik. nasıl hitim artar ve yükselirim. Bot vs olur,öneriniz nedir. ?

Security

25 Ağu 2017
892 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şöyle açiklayayım hocam yardımcı olmaya calişiriz ilk sırayada alinir ama 1 hafta 2 haftalık sürecte değil en az 2 aylık süre zarfında gercekleşir botun fazlası zarar dır bunu unutmayın google tarafından sitenin uyumluluğu seo optimizasyon yeterliliği vs hepsinin elden gecmesi gerekir meta tagları hersey ir bir incelenıp ona göre sağlıklı karar verilir kaliteli backlink gereklı yardımcı oluruz p.m olarak dönüş yaparsanız önce inceleriz sonrada ne yapılacaksa karar veririz. ama ezbere verilecek hiçbirsey sağlıklı olmaz.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
baba1993' Alıntı:
hocam çok sağlam linkte aldım, her türlü çalışmada yaptırdım.en fazla 2 inci sayfaya geldi bir kelimede,çıldırmak üzereyim

Kelime rekabeti yüksek bi kelime ise rakiplerin daha sağlam yüklenmiş olabilir özelden site ve anahtar kelime yazarmısın