Hoşgeldin Misafir

Sitenin php kodlarını nasıl görüntülerim

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba ben küçük bir sitedeki bazı php kodları görmek istiyorum bu kodları çekebilirmiyiz ve ya dosyaları

en buyuk örnek olarak sunu verim sitelerde dolaşırken adam sitesinin küçük bir yerine boy kilo endexi uygulamasını koymuş ben o kodları görebilirmiyım ;)

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
:D cekip napcan kendin yaz :D

illahi odeğil mesala başka uygulamalar oldumu o kod uygulamaları internette bulmak çok zor :)

LoST_ED' Alıntı:
Kısa cevap; görüntüleyemezsin.

Boy kilo endeks uygulamasını kolaylıkla yapabilirsin, istersen boş bir vaktimde yapabilirim senin için.

çok teşekür ederim abim ama illahi odeğil başka şeylerde olabilir ben bunu örnek olarak verdim :)

Yücel Yıldırım' Alıntı:
Forum Arge ekibimizin sorusu Php kodu nasıl gözükür :(

tam olarak gösterme değil de kodları çekme

""
file_get_contents ve preg_match_all fonksiyonları ile farklı bir siteden veri çekmek ve veriyi süzmek için kullanılan basit bir kod.
""

mesala şoyle bir şey buldum

veya başka yontemler olabilirmi

mesala bir siteyi çekiyorlar ee nasıl çekiyorlar madem php çekilmiyor birde o var

arkadaşlar diyorsunuz çekilmez ama bir site nasıl çekilip kullanıma sunuluyorr onu anlamadım o zaman

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
Security' Alıntı:
:D cekip napcan kendin yaz :D

illahi odeğil mesala başka uygulamalar oldumu o kod uygulamaları internette bulmak çok zor  :)

LoST_ED' Alıntı:
Kısa cevap; görüntüleyemezsin.

Boy kilo endeks uygulamasını kolaylıkla yapabilirsin, istersen boş bir vaktimde yapabilirim senin için.

çok teşekür ederim abim ama illahi odeğil başka şeylerde olabilir ben bunu örnek olarak verdim  :)

Yücel Yıldırım' Alıntı:
Forum Arge ekibimizin sorusu Php kodu nasıl gözükür :(

tam olarak gösterme değil de kodları çekme

""
file_get_contents ve preg_match_all fonksiyonları ile farklı bir siteden veri çekmek ve veriyi süzmek için kullanılan basit bir kod.
""

mesala şoyle bir şey buldum

veya başka yontemler olabilirmi

mesala bir siteyi çekiyorlar ee nasıl çekiyorlar madem php çekilmiyor birde o var

arkadaşlar diyorsunuz çekilmez ama bir site nasıl çekilip kullanıma sunuluyorr onu anlamadım o zaman

Mübarek ben onu demedimki ::D neyse

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php sunucu tarafında çalışan bir dil olduğu için kodları görmeniz mümkün değil. belirli durumlarda fikir sahibi olabilirsiniz, örnegin form verileri get ile gönderiliyorsa, işlem çıktısı urlde gözükecektir ?'dan sonra.

$erkek = 50+(2.3)*(175 -152.4)/(2.54);
echo $erkek;
aşağı yukarı böyle bir kodlamayla bahsettiğiniz kilo ve boy hesaplamasını yapabilirsiniz