Hoşgeldin Misafir

Siteye girdiğimde indirme yapiyor

Bayodunherif

9 Nis 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Exe falanmı indirtiyo
szaby67.jpg

Bu sekilde rar indiriyor rarda 3.ayin 18 saat 6 da düzenlenmiş anlamadim xf kolay haclencek bir panelde degil

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temadan ziyade sistem dosyalarından birinin içerisine function eklenmiş olabilir, tema değiştirmek çözüm olmayacaktır. Veritabanı yedeği ile birlikte sıfır bir kuruluma migrasyon yapmanı tavsiye ederim. Silmene rağmen indiriyor ise öncelikle farklı bir tarayıcı ile dene cache kalmış olabilir. Farklı bir hostingde veritabanı yedeğini sıfır bir kuruluma migrasyon yap. Bilgisayarı da bir temiz tarat...

Bayodunherif

9 Nis 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temadan ziyade sistem dosyalarından birinin içerisine function eklenmiş olabilir, tema değiştirmek çözüm olmayacaktır. Veritabanı yedeği ile birlikte sıfır bir kuruluma migrasyon yapmanı tavsiye ederim. Silmene rağmen indiriyor ise öncelikle farklı bir tarayıcı ile dene cache kalmış olabilir. Farklı bir hostingde veritabanı yedeğini sıfır bir kuruluma migrasyon yap. Bilgisayarı da bir temiz tarat...
Hostu sıfırla muhtemelen bir yere fonksiyon gömdü her kurduğunda tekrar çalışıyor.
Valla hocam domaini boşa çektim yine indiriyor link vermek yasak ama bilemedim ne yapicam