|
Harbiden dediğin gibi. İyi bi yazılımcı tutup responsive yaptırıcam onlara para kaptırana kadar aynı paraya yazılımı geliştiririz. Ödeme modülü falan da ekletriz bunaO epin scripti için r10'da fiyat aldım 7500 lira çektiler, çok iyi script ama meşakkatli.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mantıklı yaklaşımHarbiden dediğin gibi. İyi bi yazılımcı tutup responsive yaptırıcam onlara para kaptırana kadar aynı paraya yazılımı geliştiririz. Ödeme modülü falan da ekletriz buna
3000₺'ye anlaştım bionluktan.Unuttuğun bir şey var: bu yazılımlar 7500 liradan bir kişiye satılmıyor, binlerce kişiye satılıyor. Kaldı ki başkasının yazdığı sistemi geliştirmek, sıfırdan yazmaktan daha zor. Bugün oturan lise memurunun aldığı maaş 40 bin civarı. Tahmini günlük 2000-2500 lira alıyor. İşi alacak adam,
- hem algoritmayı çözecek
- hem tasarım yapısını inceleyecek
- revize edecek vs.
3 gün sürresi var, o da lise mezunu memur maaşına göre tabi.
Ön ödeme talep ettiyse şimdiden geçmiş olsun, Bionluk yüksek bir komisyon kesiyor. Tahmini 500 komisyon desek 2500 net kalır. bir günde bitirmesi lazım tabi vergisini saymıyorum. Sonucu merak ettim, iş bitimi buradan bilgilendirir misin rica etsem?3000₺'ye anlaştım bionluktan.![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Düzgün iş çıkarsa 300 500 koymaz beÖn ödeme talep ettiyse şimdiden geçmiş olsun, Bionluk yüksek bir komisyon kesiyor. Tahmini 500 komisyon desek 2500 net kalır. bir günde bitirmesi lazım tabi vergisini saymıyorum. Sonucu merak ettim, iş bitimi buradan bilgilendirir misin rica etsem?
Yok hocam öyle değil, yani responsive çalışmayı yapacak kişiye 2500 falan kalır. Arkadaşın istediği olay 1-2 günde bitmez, çünkü projeyi incelemesi lazım. Çok ucuz fiyat vermişler, o yüzden garip buldum. Buradaki hazır scriptler bile bazı platformlarda 10-15 dakika süren bir çalışmayla 5-6 bin liradan pazarlanıyor. Üstte bulunan çalışma özgün çalışma olacağı için o yüzden sonucu merak ettim çünkü şu an bu işlerde mağdur eden kişiler arttı cezası olmadığı için parayı alıp işi yapmayabiliyorlarDüzgün iş çıkarsa 300 500 koymaz be
Konuya güncelleme getirmek istiyorum ilgili platforma bakiye atıp işlem yaptıracaktım da başka script buldum sorunsuz çalışan şuan onu kullanıyorum bu da fena değil turkpin bağlantısı var ayrıca. Ama o scripte soru işareti koydum ilerde ilgileneceğim teşekkürler değerli yorumlarınız için.Yok hocam öyle değil, yani responsive çalışmayı yapacak kişiye 2500 falan kalır. Arkadaşın istediği olay 1-2 günde bitmez, çünkü projeyi incelemesi lazım. Çok ucuz fiyat vermişler, o yüzden garip buldum. Buradaki hazır scriptler bile bazı platformlarda 10-15 dakika süren bir çalışmayla 5-6 bin liradan pazarlanıyor. Üstte bulunan çalışma özgün çalışma olacağı için o yüzden sonucu merak ettim çünkü şu an bu işlerde mağdur eden kişiler arttı cezası olmadığı için parayı alıp işi yapmayabiliyorlar
/* Masaüstü ve büyük cihazlar için */
.example-class {
font-size: 18px;
}
/* Tabletler için */
@media (max-width: 768px) {
.example-class {
font-size: 16px;
}
}
/* Mobil cihazlar için */
@media (max-width: 576px) {