Hoşgeldin Misafir

Sizce anonim bir sohbetsinde niş olarak neler bulunabilir?

destroyerr

13 Ocak 2025
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Beyler hanımlar merhaba öncelikle reklam değildir soru altında reklam gibi bi saygısızlık'ta yapmam size sormak istediğim konu sohbet platformuma maalesef ki fikir bulamamam içinde genel olarak çoğu sohbet platformunda olan şeylerin fazlası var.

Ekran paylaşımı yok çünkü serverlerimiz daha yeterli değil ki yetmeyi bırakın daha siteyi herkese açmadık.

GIF özelliği eklemedik çünkü proxylerimiz yok tenor gifleirni görüntülerken ya server ipsinden gösterelecek (Discord Mantığı) ya da kullanıcı doğrudan ip adresini göndermiş olacak ikiside şuanlık uygun değil.

Harici olarak site de herşey bulunuyor fikirlerinizi yazmayı unutmayın "Nasıl olsa vardır" veya "Saçma bi fikir" diye yazmamazlık yapmayın belki hemen ekleriz :)

Anonim sohbet sitesi demek kaybolan odalar gibi saçma sapan illegalite platformu değil gizliliği ve memnuyeti ön planda tutmaya çalışıyorum

En son AI ekledim geliştiriyoruz onu da hadi bakalım ona kullanıcı ile etkileşime girmesi için konular vereceğiz örneğin "Yarın @... kişisine ... mesajını gönder" dediğiniz zaman göndermek gibi otomasyon ve sohbet AI geliştiriyoruz.
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :)

KDg9Ma6.png

destroyerr

13 Ocak 2025
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Premium üyelere özel profil sayfası gibi birşey olabilir eski myspace gibi müzik, video player vb ekleyebilir
Premium koymam be şuanlık eski myspace gibi müzik video player bilmiyorum tabi sitenin içerisinde default browser değil bizim video playerımız var bi zahmet :D ama premuim da planda zaten

voyvoda

17 Ara 2022
1,481 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anonim sohbet siteleri ömrünü maalesef doldurdu. 2000'li yıllarda irc vardı. Şu an gördüğüm kadarıyla kalan üç-beş site tek bir altyapıyı kiralıyor. Halfop gibi yetkiler satıyorlar. Evliler yoğunlukta ama o dönemler Skype filan vardı malum kapandı. Evli Kadınlar oradan skype'ye geçip gizlice atarlardı. Ama şu an gizlenme gereği yok nasılsa açıkça yapıyorlar. Ayrıca para kazanma olayı da var bu yüzden boynuzlu kocalar çok takılmıyor bu mevzulara. Ve bir çok kişi de psikolojik vaka, yapay zekayı gerçek insan sanıp sohbet eden kadınlar da mutlaka vardır. Böyle bir proje ne eklersen ekle zaman kaybı olacak. Sebepleri:

- Sosyal medya uygulamalarında artış
- Para kazanma özelliği
- Artık saklanmaya gerek duymuyorlar
- Bireyselleşme artışta.

Mevcut yerler de yakında fişi çekecek. Bu projeyi on yıl önce yapmış olsaydın, tamam derdim bu iş garanti tutar. Image processing üzerine yoğunlaşmalısın Çoğu sohbet itesi bot user üretiyor. Mesela kameralı sistemde face mask ile yapay zeka yüzü oluşturulup mimikler vs dikkate alınabilir ya da sesli konuşmada ses değişimi, uçtan uca şifreleme şart tabi.

Son düzenleme:

destroyerr

13 Ocak 2025
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anonim sohbet siteleri ömrünü maalesef doldurdu. 2000'li yıllarda irc vardı. Şu an gördüğüm kadarıyla kalan üç-beş site tek bir altyapıyı kiralıyor. Halfop gibi yetkiler satıyorlar. Evliler yoğunlukta ama o dönemler Skype filan vardı malum kapandı. Evli Kadınlar oradan skype'ye geçip gizlice atarlardı. Ama şu an gizlenme gereği yok nasılsa açıkça yapıyorlar. Ayrıca para kazanma olayı da var bu yüzden boynuzlu kocalar çok takılmıyor bu mevzulara. Ve bir çok kişi de psikolojik vaka, yapay zekayı gerçek insan sanıp sohbet eden kadınlar da mutlaka vardır. Böyle bir proje ne eklersen ekle zaman kaybı olacak. Sebepleri:

- Sosyal medya uygulamalarında artış
- Para kazanma özelliği
- Artık saklanmaya gerek duymuyorlar
- Bireyselleşme artışta.

Mevcut yerler de yakında fişi çekecek. Bu projeyi on yıl önce yapmış olsaydın, tamam derdim bu iş garanti tutar. Image processing üzerine yoğunlaşmalısın Çoğu sohbet itesi bot user üretiyor. Mesela kameralı sistemde face mask ile yapay zeka yüzü oluşturulup mimikler vs dikkate alınabilir ya da sesli konuşmada ses değişimi, uçtan uca şifreleme şart tabi.
Merhabalar anonim site gibi bir site amacımız değil sizin hem memnuyetine hemde arkaplanda gizliliğinize önem veren bir platform yani girdiğiniz zaman aman aman anonim hissiyatı falan değil tam aksine Apple referans alarak kodladık dediğiniz face mask ile yapay zeka yüzü oluşturması güzel bir fikir maaliyetimiz yok AI için ama bu reddetmek değil tam aksine kabul teşekkürler listemize ekledik <3