Hoşgeldin Misafir

Sizce yazayım mı ?

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocalarım simdi yıllar önce bi dostum vardı bugün arkadaslarımla hack uzerine konusurken bende geçmişten bahsetmeye basladım sonra aklıma o yıllar önce ki dostum geldi, ismini hatırlamak icin taaaa yıllar önce actigim drive da ki arsivime girdim hic silmemiştim. Instagram hesabını buldum ama yazsam ayıp olur mu sizce yani üstünden baya 4-5 sene gecmistir. Sanalda eski dostlarımdan birisi olunca insan yazası geliyor.

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yazarsan kaybedeceğin bir şey yok eğer yazmazsan kaybedeceğin çok şey var demektir . Biraz edebiyat oldu ama gene sen bilirsin diyeyim
Samimiyetine bağlı bi durum yani birbirinizin reelini falan biliyoduysanız sorun olmaz

Hocalarım reel olarak hic görüşmedik sanaldan arkadastık simdi ona yazarsam benden ürpermesinden korkuyorum çünkü dediğim gibi uzun zaman olmuş ve bi gün bi anda pat diye ona yazmışım. İnstasını fln da vermemişti ben kendim buldum, yazacağım ama insallah bana unutmadın mı beni tribinde konusmaz beni çekindiren şeyde o, çünkü tamamen eski günleri yad etmek amacım ama o farklı anlamaz umarım. Bu kadar çekinmemin sebebi kız olduğu için :D erkek olsa pata küte yazarım "napıyon la hatırladın mı" diye

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocalarım reel olarak hic görüşmedik sanaldan arkadastık simdi ona yazarsam benden ürpermesinden korkuyorum çünkü dediğim gibi uzun zaman olmuş ve bi gün bi anda pat diye ona yazmışım. İnstasını fln da vermemişti ben kendim buldum, yazacağım ama insallah bana unutmadın mı beni tribinde konusmaz beni çekindiren şeyde o, çünkü tamamen eski günleri yad etmek amacım ama o farklı anlamaz umarım. Bu kadar çekinmemin sebebi kız olduğu için :D erkek olsa pata küte yazarım "napıyon la hatırladın mı" diye
benden demesi devam gaz vermiş olmuyum da ne olabilir ki en kötü

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
benden demesi devam gaz vermiş olmuyum da ne olabilir ki en kötü
Hocam yazıcam sonra da buraya tepkisinin ssini atıcam eğer saçma sapan triplere girerse en azından hepimiz görmüs oluruz wkljesdfjk keşke eskiden konuştuğum diğer kişilerinde instasını fln bilsem yazardım özlüyor insan zaman hızlı geçiyor o zamanlar 16 yasında veledin tekiydim :D

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam yazıcam sonra da buraya tepkisinin ssini atıcam eğer saçma sapan triplere girerse en azından hepimiz görmüs oluruz wkljesdfjk keşke eskiden konuştuğum diğer kişilerinde instasını fln bilsem yazardım özlüyor insan zaman hızlı geçiyor o zamanlar 16 yasında veledin tekiydim :D
bir insan 7 sinde neyse 70 de de odur hocam o zaman size karşi iyi ise şimdi de iyi olacaktır tabi ki herşey gönlünüzce olsun hakkınızda hayırlısı olsun

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanal arkadaşınmış. Yani 5 yıl sonra ona yazdığında, sana vereceği cevap muhtemelen:
"Sen kimdin?" veya "Hatırlayamadım" olacaktır. Geçmiş geçmişte kalmış, geleceğe bak ;)

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanal arkadaşınmış. Yani 5 yıl sonra ona yazdığında, sana vereceği cevap muhtemelen:
"Sen kimdin?" veya "Hatırlayamadım" olacaktır. Geçmiş geçmişte kalmış, geleceğe bak ;)
Aslında neden yazmakla-yazmamak arasında bu kadar gidip geldiğimi söyleyeyim, arkadaşlığımız yine bi 5 yıl sürmüştür. Ben ergen ve küçük bir çocukken onunla tanıştım, o zamanlar aşırı asosyal bir tip olduğum için konuştuğum tek kişi oydu diyebilirim. Her gün 7/24 muhabbet ederdik, gizlimiz ve saklımız yoktu tabi vardı ama ben anlayış göstermiştim o sakladığı şeylere, anlamıştım neden yaptığını suçlamadım yani. Herkes bizim dostluğumuzu bilirdi o ve ben ayrılmaz ikiliydik. Benim lise 2 de olduğum dönemlerde henüz olgun değilken çok saçma bir sebepten dolayı onunla kavga edip yollarımı ayırdım. Sadece reel hayatıma odaklandım ve çok değiştim, o zaman ki hareketlerimi hatırladıkça aşırı çocukça geliyor ki çocuktum zaten, şu an 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum ve arkadaşlarımla hack ile alakalı konuşurken o aklıma geldi, onunla yaptığımız şeyler aklıma geldi. Farklıydı yani, çok farklı. Sanki sanal arkadaşlık değilmiş gibiydi, okula telefon götürürdüm lisedeyken teneffüs olmasını beklerdim ki onunla konuşayım... En garip olan ne biliyor musunuz ? YKS tercihimi yaparken onun şu an okuduğu üniversiteyi ilk tercihe yazsaydım onunla aynı üniversite de okuyacaktık ama ben onu 2. sıraya yazıp, 1. sıraya farklı bir üniversite yazmıştım. Bugün instagram hesabında gördüm okuduğu üniversiteyi, o zaman fark ettim. Öğlen yazacağım, tepkisini merak ediyorum. Unuttuğunu sanmam.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında neden yazmakla-yazmamak arasında bu kadar gidip geldiğimi söyleyeyim, arkadaşlığımız yine bi 5 yıl sürmüştür. Ben ergen ve küçük bir çocukken onunla tanıştım, o zamanlar aşırı asosyal bir tip olduğum için konuştuğum tek kişi oydu diyebilirim. Her gün 7/24 muhabbet ederdik, gizlimiz ve saklımız yoktu tabi vardı ama ben anlayış göstermiştim o sakladığı şeylere, anlamıştım neden yaptığını suçlamadım yani. Herkes bizim dostluğumuzu bilirdi o ve ben ayrılmaz ikiliydik. Benim lise 2 de olduğum dönemlerde henüz olgun değilken çok saçma bir sebepten dolayı onunla kavga edip yollarımı ayırdım. Sadece reel hayatıma odaklandım ve çok değiştim, o zaman ki hareketlerimi hatırladıkça aşırı çocukça geliyor ki çocuktum zaten, şu an 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum ve arkadaşlarımla hack ile alakalı konuşurken o aklıma geldi, onunla yaptığımız şeyler aklıma geldi. Farklıydı yani, çok farklı. Sanki sanal arkadaşlık değilmiş gibiydi, okula telefon götürürdüm lisedeyken teneffüs olmasını beklerdim ki onunla konuşayım... En garip olan ne biliyor musunuz ? YKS tercihimi yaparken onun şu an okuduğu üniversiteyi ilk tercihe yazsaydım onunla aynı üniversite de okuyacaktık ama ben onu 2. sıraya yazıp, 1. sıraya farklı bir üniversite yazmıştım. Bugün instagram hesabında gördüm okuduğu üniversiteyi, o zaman fark ettim. Öğlen yazacağım, tepkisini merak ediyorum. Unuttuğunu sanmam.
Sonucu merakla bekliyoruz

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar vazgeçtim çünkü yazsam bile devamı gelmeyecek, ben reel hayatıma bakmaya devam edeceğim. Onu üzmek istemem, eğer yazarsam belki sevinir (belki söver bilemem) ama sevinirse tekrar muhabbeti kestiğimde üzmekte istemem. Sonuçta sırf eskileri yad etmek için yazacaktım, sizi de meraklandırdım özür dilerim.
Eğer hala hack ile ilgileniyor ve bu foruma girerse olurda tesadüfi bu konuya denk gelirse aşağıdaki şarkıdan beni çıkarır zaten :) Onun için buraya bir not yazmak istiyorum, senle küstükten sonra hiç bir zaman önemsemedim, benim için sanaldan biriydin. Bunun aslında kendime söylediğim yalan olduğunu anladım, üniversite de bilgisayar okuduğum için sürekli hack muhabbetleri dönüyor ve nedense sadece senle arkadaşlık yaptığım anlar aklıma geliyor, sanki sanala senle başlamışım gibi, işte o zaman anladım beni sen büyüttün. Seninle büyüdüm, çocukluğumu sen çektin. Her gün bir şeylere sinirlenip sinirimi senden çıkarırdım, hakkını helal et. Umarım hayatın istediğin gibi gidiyordur, ben mutluyum, umarım sende mutlusundur. :) Bu notu yazdım çünkü daha önce bu foruma üye olduğunu biliyorum.