Aslında neden yazmakla-yazmamak arasında bu kadar gidip geldiğimi söyleyeyim, arkadaşlığımız yine bi 5 yıl sürmüştür. Ben ergen ve küçük bir çocukken onunla tanıştım, o zamanlar aşırı asosyal bir tip olduğum için konuştuğum tek kişi oydu diyebilirim. Her gün 7/24 muhabbet ederdik, gizlimiz ve saklımız yoktu tabi vardı ama ben anlayış göstermiştim o sakladığı şeylere, anlamıştım neden yaptığını suçlamadım yani. Herkes bizim dostluğumuzu bilirdi o ve ben ayrılmaz ikiliydik. Benim lise 2 de olduğum dönemlerde henüz olgun değilken çok saçma bir sebepten dolayı onunla kavga edip yollarımı ayırdım. Sadece reel hayatıma odaklandım ve çok değiştim, o zaman ki hareketlerimi hatırladıkça aşırı çocukça geliyor ki çocuktum zaten, şu an 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum ve arkadaşlarımla hack ile alakalı konuşurken o aklıma geldi, onunla yaptığımız şeyler aklıma geldi. Farklıydı yani, çok farklı. Sanki sanal arkadaşlık değilmiş gibiydi, okula telefon götürürdüm lisedeyken teneffüs olmasını beklerdim ki onunla konuşayım... En garip olan ne biliyor musunuz ? YKS tercihimi yaparken onun şu an okuduğu üniversiteyi ilk tercihe yazsaydım onunla aynı üniversite de okuyacaktık ama ben onu 2. sıraya yazıp, 1. sıraya farklı bir üniversite yazmıştım. Bugün instagram hesabında gördüm okuduğu üniversiteyi, o zaman fark ettim. Öğlen yazacağım, tepkisini merak ediyorum. Unuttuğunu sanmam.