Hoşgeldin Misafir

Sizin İçin Logo Yapabiliriz. Fiyat 50 TL

canerky3636

10 Eki 2021
136 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar Ben Logo Marketten Caner. Biz Size Logo Satmaktayız.

Örnek Logolarımızı Görmek İçin Tıklayın: https://okralitv.wixsite.com/logo-market

Dikkat Ödeme Yaptıktan Sonra Lütfen Ödeme Bildirimi Yapın. Ardından Mail Atmanıza Rica Ederiz. Ödeme Yöntemi: İninal, ByNoGame

Bu Arada Fiyat Pazarlığı Olabilir. Fiyat Düşürme Talebinde Bulunmak İçin Lütfen [email protected] Veya Canlı Destek Üzerinden 7/24 İletişime Geçin. Teşekkürler - Logo Market

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Logolar geliştirilmeli yüksek çözünürlük ile yüklenmeli zira ufak Bi arama tarama ile benzer veya birebirleri bulunuyor Buda algıda seçicilik yaptırıyor ki şunu sormanı tavsiye ederim neden bizden logo yaptırmalılar benim farkım ve inovasyonum nedir çünkü Dijital den para kazanmak wix ile olmaz güvenilirlik de yok neyse yolunuz açık olsun umarım kazanç sağlarsınız

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
Logolar geliştirilmeli yüksek çözünürlük ile yüklenmeli zira ufak Bi arama tarama ile benzer veya birebirleri bulunuyor Buda algıda seçicilik yaptırıyor ki şunu sormanı tavsiye ederim neden bizden logo yaptırmalılar benim farkım ve inovasyonum nedir çünkü Dijital den para kazanmak wix ile olmaz güvenilirlik de yok neyse yolunuz açık olsun umarım kazanç sağlarsınız

Katılıyorum profesyonel bi site olmalı