Hoşgeldin Misafir

Sizlerden görüş ve önerilerinizi rica ediyorum.

turkyazilim

22 Ocak 2026
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Öncelikle bu konuyla sizlerin karşısına çıktığım için çok rahat hissetmiyorum. Ancak çevremde danışabileceğim fazla kimse olmadığı için sizlerden yardım istemek zorunda kaldım. Şimdiden kusura bakmayın.
Üniversiteyi bıraktıktan sonra tekrar hazırlanmak için bir dershaneye kayıt oldum. Kayıt olurken bir senet imzaladım. Senette toplam 50.000 TL, aylık 5.000 TL olacak şekilde ödeme yapılacağı yazıyordu.
İlk ve ikinci taksit ödendi.
Ancak dershaneden hiç memnun kalmadım, verimli olmadığını düşündüğüm için kısa süre sonra bıraktım. Buna rağmen, daha sonra beni arayıp gitmediğim halde senette yazdığı için tüm ücreti ödemem gerektiğini söylediler.
Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve 50k evet az gelebilir sizlere ama bu aralar sıkışığım bu şekilde para harcayamam.
Bu konuda tecrübeli abilerimden ve kardeşlerimden fikir rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
 

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgimiz olmasada bunu incele bence
  • İlk olarak, sözleşmenizin bir kopyasını ve imzaladığınız senedi dikkatlice inceleyin. İptal koşulları veya cayma hakkı gibi maddeler olup olmadığını kontrol edin.
  • Eğer cayma hakkınız varsa, dershane ile iletişime geçerek durumu anlatın ve memnuniyetsizliğinizi dile getirerek anlaşmayı feshetmeyi talep edin.
  • Dershane ile yapacağınız görüşme sonucu bir çözüm bulamazsanız, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz. Tüketici Hakem Heyeti, şikayetleri değerlendirir ve genellikle kısa sürede çözüm sunar.