Hoşgeldin Misafir

sm işaret parmağı suçsuzluk

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tekrardan merhabalar bugun ki konumuz işaret parmağı geçen konuma burdan ulaşabilirsiniz

hepimiz çoğu konuda suçlanmışızdır  peki parmağımızı kulanarak nasıl suçtan yırtabiliriz 

hemen senaryo uyduralım 

e7f46032719330377ddf607a0849c008.jpg

------------
SENARYO
------------

ortada kayıp bir para var 100 tl parayı da siz aldınız ortamda 7 kişi var 7 kişi içinde 1 kişinın parası alındı 

----------
6 ŞÜPHELİ
------------
Dedektif-3.jpg

parası alınan kişi sıra sıra soruyor herkese sen mi aldın hayır ben almadım diyecek herkes senin kendini ele vermemen gerek 

göz göze gelin sinirli ve sert biçimde beni nasıl kıyaslarsın nasıl benden şüphelenirsin havasında sert bir bakış yumuşaktan sertte giden bir ses tonu 

anahtar kelimemiz onu ikileme boşluğa çekecektir  ve o 5 kişi içinden size daha fazla güven duyar 1-0 öndesiniz 
ANAHTAR KELİME SENCE BEN ÇALMIŞ OLABİLİRMİYİM  
SÜREKLİ GÖZ TEMASI KURUN 
VE ONUN YANINA GEÇİN BİRAZ KONUŞALIM MI DİYE KIMSE NİN SİZİ DUYMAYACAĞI YERE GİDİN VE ONA EKIP İN EN GÖZDE KİŞİSİNİ SÖYLEYİN BEN ONDAN ŞÜPHELENİYORUM BAKSANA DURUŞLARI NORMAL DEĞİL ŞİMDİ KAPATALIM KONUYU NORMAL TAKILALIM ÇIKICAK ORTAYA MERAK ETME DİYİP KONUYU SONLANDIRIN 

İÇİNE YEM DÜŞTÜ VE SİZ İNDEXLENDİNİZ ARTIKGÖRÜNMEZ HALE GELDİNİZ BEYNİ SİZİ GÜVENİLİR SANDI
NhX9dNO_.jpg

O SUÇU ATTIĞINIZ HER KİM İSE NE YAPARSA YAPSIN HARAKETLERİ HEP SUÇLU İMAJI VERİCEK MAĞDUR KİŞİYE
MAĞDURUN YANINDA OLUN VE SUREKLI SUÇU ATTIGINIZ KİŞYİ ELİNİZ VEYA PARMAĞINIZLA ÇAKTIRMADAN GÖSTERİN

ÖRNEK
r%C3%BCyada-adres-sormak-g%C3%B6rmek.jpg

KİŞİ NİN OLDUĞU YERE DOĞRU İŞARET EDİN GEÇEN SURDAN YOLUN İLERSİNDE KAZA OLDU BİLİYORMUSUN 
5 DAKİKA SONRA YA ŞU DUVAR ÇOK MU YIPRANMIŞ BOYA YAP VS 
BİLİNÇ ALTI ONUN SUÇLU OLDUĞUNU ALGILAMIŞTIR BİR KERE SONRA MAĞDURA PARA TEKLİF EDİN  BANKADAN ÇEKİP GELEYİM BU KONU KAPANSIN UZATMAYALIM  ORTAM YETERİNCE GERİLDİ DİYİN

%90 PARAYI İSTEMİYECEKTİR KONU KAPANIR VE 100 LİRAYLA İSTEDİĞİNİZİ YAPARSINIZ SİZDEN DE ŞÜPHELENMEZ

11536528-mission-complete.jpg

100% DENENMİŞTİR KENDİ DENEYİMİM TERS KOŞE YAPARSANIZ USTUNUZ ARANMAZ 

İLGİ GELİRSE DİĞERLERİNE GEÇİCEM