Hoşgeldin Misafir

smf124 nickli E.... B........ isimli şahıs hakkında bilgilendirmedir.

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
E.... B........ isimli vatandaş elimde 300 e yakin script var dedi r10'dan aldım warez değil vb. dedi ücretini anlaştık gönderdim daha sonra Hacım bir arşiv daha var 200 script var Veriyor arkadaş 250 borç verebilirmisn diye yazdı 180TL daha gönderdim günlerce scriptleri yüklüyorum ediyorum diye oyaladı daha sonra ben ücretimin iadesini istedim geçen cuma gönderebilirim dedi onuda göndermedi sürekli yalan dolan oyalama daha sonra yok warez sitesi kuruyorum ordan indirirsin bende istemiyorum ücretimi gönder diye belirttim yaptığının ağlaksızlık olduğunu söyleyince ileri geri söylemlerde bulundu git dava aç vb. kendine çok güveniyor :) bende elimdeki banka dekontu ve paranın ne için gönderildiği yazdığı için açıklamada ve whatsapp yazışmalırını dedil olarak gösterecem önce savcılıktan niyelikli dolandırıcılıktan hakkında suç duyurusunda bulunacam daha sonrada kardeşim avukat o davaya bakacak daha öncede buna benzer bir durum gelmişti başıma 3 yıl sürdü dava fakat kazandım ve avukatlık ücreti ve tazminatıyla misliyle aldım forumda bu konuda whatsapp yazışmalarınıda paylaşacam konu açacam insanlar bu şahsa karşı dikkatli olsunlar diye yüzsüz arsız ve utanma duygusu olmayan bir şahıs.

Arkadaşlar bu şahsa karşı dikkatli olun lütfen mağdur olmayınız diye sizleri uyarmak istedim.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendisi banlandı zaten çok sürmedi burada hikayesi, yönetici ve moderatör arkadaşlar gerçekten çok öngörülü diyorum bazen banlananları görünce. Ha arada elbette bazen masumlarda gidiyor ama onlarda yine kendi hataları ve saygısızlıkları yüzünden yani sütten çıkmış ak kaşık değil. Burada hakkını almayan bende dahil kimse görmedim hatta bazen haketmesek bile istisna tanıyorlar bizlere sağolsunlar bu da paylaşımlara olan saygımı iki kat artırıyor benim. Teşekkürler hocam bilgilendirme için geçmiş olsun. Dekontlar vs varsa elinizde nitelikli dolandırıcılıktan çatır çatır alırsınız paranızı ve masraflarınızı. Bunlar meblağları küçük görüp bana birşey olmaz kim uğraşacak kafasındalar. Ama mesele para değil şahsiyet meselesi bir türlü anlamıyorlar. Davanızda başarılar diliyorum.

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben o konu açıldığında söyledim çoğu warez olan yazılım coguda burda toplu halde paylaşım yapılan yazılım bende ticaret yapıyorum ama böyle hiç bir zaman haksız kazanç ve dolandırma olmadı neyse onu vereceksin warezde dolaşan yazilimla iş olmaz ben her zaman söylerim böyle kisilerle iş yapmayın alış veriş yapmayın benim önerim foruma satış için tık gelmeli satış yapacak kişi yönetici onayıyla iş yapmalı ve bu tür olayların önüne geçilmiş olur...

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben o konu açıldığında söyledim çoğu warez olan yazılım coguda burda toplu halde paylaşım yapılan yazılım bende ticaret yapıyorum ama böyle hiç bir zaman haksız kazanç ve dolandırma olmadı neyse onu vereceksin warezde dolaşan yazilimla iş olmaz ben her zaman söylerim böyle kisilerle iş yapmayın alış veriş yapmayın benim önerim foruma satış için tık gelmeli satış yapacak kişi yönetici onayıyla iş yapmalı ve bu tür olayların önüne geçilmiş olur...
Ticari konuda sadece kıdemli üyeler konu açabiliyor zaten fakat sanırım buda yeterli olmuyor gibi.

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Emre Bulunmaz isimli vatandaş borcunu ödeyeceğini söyledi geçen ayın 25 Kasım 2023 Tarihinde maaş alacam gönderecem vb. sürekli yalan oyalama dolandırıcılıktan bugün dava açılmıştır bu şahsın dolandırdığı arkadaşlar varsa davaya müdahil olabilirler hiç bir ücret talep edilmeyecektir avukatlık vb.