E.... B........ isimli vatandaş elimde 300 e yakin script var dedi r10'dan aldım warez değil vb. dedi ücretini anlaştık gönderdim daha sonra Hacım bir arşiv daha var 200 script var Veriyor arkadaş 250 borç verebilirmisn diye yazdı 180TL daha gönderdim günlerce scriptleri yüklüyorum ediyorum diye oyaladı daha sonra ben ücretimin iadesini istedim geçen cuma gönderebilirim dedi onuda göndermedi sürekli yalan dolan oyalama daha sonra yok warez sitesi kuruyorum ordan indirirsin bende istemiyorum ücretimi gönder diye belirttim yaptığının ağlaksızlık olduğunu söyleyince ileri geri söylemlerde bulundu git dava aç vb. kendine çok güveniyor
bende elimdeki banka dekontu ve paranın ne için gönderildiği yazdığı için açıklamada ve whatsapp yazışmalırını dedil olarak gösterecem önce savcılıktan niyelikli dolandırıcılıktan hakkında suç duyurusunda bulunacam daha sonrada kardeşim avukat o davaya bakacak daha öncede buna benzer bir durum gelmişti başıma 3 yıl sürdü dava fakat kazandım ve avukatlık ücreti ve tazminatıyla misliyle aldım forumda bu konuda whatsapp yazışmalarınıda paylaşacam konu açacam insanlar bu şahsa karşı dikkatli olsunlar diye yüzsüz arsız ve utanma duygusu olmayan bir şahıs.
Arkadaşlar bu şahsa karşı dikkatli olun lütfen mağdur olmayınız diye sizleri uyarmak istedim.
Arkadaşlar bu şahsa karşı dikkatli olun lütfen mağdur olmayınız diye sizleri uyarmak istedim.