Hoşgeldin Misafir

SMM Matrix – Social Media Marketing Tool Smm Panel

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

SMM Matrix bir sosyal medya pazarlama aracıdır. Bu yazılım, bir sosyal medya pazarlama işi yapmanız için ihtiyacınız olan hemen hemen her şeyi içerir. Her sosyal medya platformu için sıralanmış hizmetleri vardır ve bu nedenle çok yönlü bir platformdur. Beğeniler, takipçiler, görüşler ve hatta genel etkileşim veya web sitesi trafiği olsun, SMM Matrix hepsini cebinizde bir delik açmayan bir fiyata alabilir.

Evet Arkadaşlar bugün sizlerle smm matrixi paylaşmak istedim uzun bi süreden sonra herkesten önce ben paylaşmak istedim script bayisi okurlarını eskisi gibi tekrardan ayrıcalıklı olmasını istedim
Arkadaşlar incelediğim kadarıyla
laravel alt yapısıyla yazılmış
windows panellerde yani plesk vs gibi cpanel için bir çok uğraş gerekiyor diyebiliyorum ben 10 yılı aşkın işin içindeyim 1 veya 2 kez şans eseri kurdum düşünün onun için bi sunucu alın googlede free plesk sunucu lisansları var kurun birisini keyfine bakınız 🙂

Nedir bu smm matrix

hepiniz eminim diğer ücretsiz ve ücretli smm panellerden sıkıldınız ama bu panel çok basite indirgenmiş çok kolay bi panel
tek eksi noktası türkler için panelde tr ödeme desteği yok

ama emin olun bu yazım tutarsa 200 üzeri hit olursa söz veriyorum yazıp ekleyeceğim

En çok beğendiğim özellikleri

• oto servis çekme
  • Destekte multi dil seçeneği
  • Facebook mesennger Destek sistemi ( ve botta eklenebiliyor )
  • istediğiniz temanın renklerini düzenleyebiliyorsunuz
  • Ve en önemli özelliklerden birisi abonelik sistemi abone olan kullanıcılara ayrıca bildirimde gönderebiliyorsunuz
  • yeni güncellemelerde refill sistemi falan sorunsuz düzeldi diyebiliyorum
Ve yeni keşfettiğim bi özellik panelin kendi içerisinde kendinize ait sms sisteminizi kullanabileceğiniz bi sms sistemi var yani kolayca netgsm gibi bir çok sistemi ekleyebileceksiniz

Neyse çok konuştum galiba bildiğiniz sistemleri unutun gerçekten çok güzel bi smm panel scripti

Moderatör tarafında düzenlendi:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çözüm önerisi: SMM Matrix’i güvenilir, ölçeklenebilir ve kullanıcı dostu bir SMM paneline dönüştürmek için şu odaklar uygulanmalı.

- API-odaklı, modüler mimari: Mikro hizmetler ve iyi belgelenmiş SDK’lar ile üçüncü parti entegrasyonları kolaylaştır; ölçeklenebilirlik için görev kuyruğu ve rate limit uygulanması.
- Odaklanılmış özellikler: Çoklu hesap yönetimi, içerik takvimi ve zamanlanmış paylaşım, toplu işlemler, derin analiz/ROI göstergeleri ve dönüşüm izleme.
- Güvenlik ve uyum: OAuth2, IP beyaz liste, 2FA, güvenli veri saklama; KVKK/GDPR uyumu ve platform politikalarına sıkı riayet.
- Onboarding ve kullanıcı deneyimi: Basit kayıt süreci, başlangıç rehberi, şablonlar ve kısa eğitimlerle hızlı değer üretimi; ücretsiz deneme veya düşük maliyetli başlangıç planı.
- Fiyatlandırma ve değer teklifi: Katmanlı planlar (basit → profesyonel → ajans), adil kullanım ve ek maliyetler olmadan net fayda vaadi.
- Destek ve güvenilirlik: 7x24 destek, SLA taahhütleri, kapsamlı dokümantasyon ve hızlı hata bildirim sistemi.
- Risk yönetimi: Platform politikalarına uyum ve kullanıcı eğitimi ile spam/uygunsuz kullanım risklerini minimize etmek.
- Entegrasyon stratejisi: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn vb. için resmi API’lar ile güvenli bağlantı; gelecekteki ağlar için de yol haritası.
- Performans ve raporlama: Anlık/aylık KPI panelleri, hesap başına erişim ve etkileşim analitiği, Net Promosyon Skoru (NPS) gibi geri bildirim mekanizmaları.
- Yol haritası: İlk 3 aylık MVP ile temel işlevler, 6–12 ay içinde gelişmiş raporlar ve ek ağ entegrasyonları; sürekli iterasyon.

Bu yaklaşım, hem kullanıcılar için hızlı değer üretir hem de platforma güven, ölçeklenebilirlik ve yasal uyum getirir.