Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Smm Panel Toplu Servis Çekme Sorunu

noriyrcaqe

12 Ocak 2024
2,904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/swee...panel-yazilimi-7-farkli-tema-secenegi.239483/ sorunsuz şekilde kuruluyor. cron ayarları yapılı halde fakat toplu servis çekerken; Servisler başarıyla çekildi. Lütfen sayfayı yenileyiniz. dedikten sonra yenileyince servisler gözükmüyor servisleri toplu şekilde çekmiyor. @DevilMcRayn @poeice @scholar Hocalarım inceleme şansınız var mı müsait bir zamanda

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/swee...panel-yazilimi-7-farkli-tema-secenegi.239483/ sorunsuz şekilde kuruluyor. cron ayarları yapılı halde fakat toplu servis çekerken; Servisler başarıyla çekildi. Lütfen sayfayı yenileyiniz. dedikten sonra yenileyince servisler gözükmüyor servisleri toplu şekilde çekmiyor. @DevilMcRayn @poeice @scholar Hocalarım inceleme şansınız var mı müsait bir zamanda
Musait zamanda inceme yapacam tahminin cron ayarları alaka diye düşünüyorum

noriyrcaqe

12 Ocak 2024
2,904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Musait zamanda inceme yapacam tahminin cron ayarları alaka diye düşünüyorum
cronları çalıştırıyorum ama fayda etmedi. servislerin fiyarlarının güncellenmesi için falan cronlar var, sağlayıcıya iletip oradan veri çekmek için cronlar var, vb... toplu servis eklemeye fayda etmedi hiç birisi eklendi diyor eklemiyor ama müsait bir zamanda bakabilirsiniz hocam teşeşkkürler

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cronları çalıştırıyorum ama fayda etmedi. servislerin fiyarlarının güncellenmesi için falan cronlar var, sağlayıcıya iletip oradan veri çekmek için cronlar var, vb... toplu servis eklemeye fayda etmedi hiç birisi eklendi diyor eklemiyor ama müsait bir zamanda bakabilirsiniz hocam teşeşkkürler
Allah'ın izni ile bakacağım aman önceden söz verdiklerime bakacağım isallah senin sorunu çözmeye caliscam modül varmı yokmu bilmiyorum duruma göre modül yazabilirim

noriyrcaqe

12 Ocak 2024
2,904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah'ın izni ile bakacağım aman önceden söz verdiklerime bakacağım isallah senin sorunu çözmeye caliscam modül varmı yokmu bilmiyorum duruma göre modül yazabilirim
Eyvallah hocam acelesi yok müsait bir zamanında bakıp cözüleecek bir şeyse halledersen güzel olur diğer arkadaşlarda yararlanır emeğine sağlık şimdiden

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Toplu servis çekme sorununu çözmek için panelin bağlantı ayarlarını ve API entegrasyonunu kontrol et. Ayrıca, limitleri ve süre aşımı sorunlarını gözden geçir. Sorun devam ederse, panel sağlayıcısı ile iletişime geç.