|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
$db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=dbadı",'dbadı','dbşifre' );
$db->query("SET CHARACTER SET utf8");
zkarahan' Alıntı:Arkadaşlar çalıştıramayanlar için
panel/controller bu klasöre girip config.php açın mysql bağlantı kodunu aynen bu şekilde yapın ve yapıştırın düzelir.
PHP:$db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=dbadı",'dbadı','dbşifre' ); $db->query("SET CHARACTER SET utf8");
BaKBi' Alıntı:zkarahan' Alıntı:Arkadaşlar çalıştıramayanlar için
panel/controller bu klasöre girip config.php açın mysql bağlantı kodunu aynen bu şekilde yapın ve yapıştırın düzelir.
PHP:$db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=dbadı",'dbadı','dbşifre' ); $db->query("SET CHARACTER SET utf8");
dediğin kodlarla site çalıştı onda sorun yok ancak , siteadi.com/panel/login.php de k.adı ve şifresini giriyorum loginde kalıyor ayrıca md5 ile şifre değişimide yaptm bağlantı yok yine
çalıştırabilen arkadaşlar varsa backup paylaşabilir mi
mXBozkurt' Alıntı:V4 plus a gelen ilgi ve güzel yorumlarınız sayesinde ,
Bu sefer bir üst seviyeye çıkalım dedik![]()
Ajans scriptlerinin gözdesi olan v6 plus versiyonu ile size yine kıyak yapmak istiyorum..
Emeğe saygı ve bir teşekkür ü çok görmeyinyorumlarda script isteklerinizi paylaşabilirsiniz...
![]()
Demo
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
mXBozkurt' Alıntı:V4 plus a gelen ilgi ve güzel yorumlarınız sayesinde ,
Bu sefer bir üst seviyeye çıkalım dedik![]()
Ajans scriptlerinin gözdesi olan v6 plus versiyonu ile size yine kıyak yapmak istiyorum..
Emeğe saygı ve bir teşekkür ü çok görmeyinyorumlarda script isteklerinizi paylaşabilirsiniz...
![]()
Demo
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim