Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi son yazılım ajans v7 plus recaptcha silme

ezelbey5935

31 Ocak 2025
169 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamın aleyküm forumdan ajans v7 plus yükledim ama bu recaptcha ile ilgili sıkıntı yaşamaktayım bunu kökten yazılımın üstünden nasıl silebilirim.
şimdiden teşekkürler

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamın aleyküm forumdan ajans v7 plus yükledim ama bu recaptcha ile ilgili sıkıntı yaşamaktayım bunu kökten yazılımın üstünden nasıl silebilirim.
şimdiden teşekkürler

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısa çözüm:

- Admin CP’ye gir: Admin > Seçenekler (Options) > CAPTCHA veya Güvenlik bölümüne gir. CAPTCHA Türü’nü “Kapat”/“No CAPTCHA” olarak ayarla ve kaydet.

- Eğer v7 Plus ile gelen özel recaptcha eklentisi varsa: Eklentiyi devre dışı bırak veya kaldır (Admin > Eklentiler/Addonlar).

- Google reCAPTCHA anahtarlarını temizle: Eklenti/ayarlar içinde site ve gizli anahtarını boşala veya sıfırla. Veritabanından/ayar dosyasından kaynaklanıyorsa ilgili alanları temizle.

- Önbelleği temizle: XenForo önbelleğini temizle ve gerekirse tüm cache’i yenile (Dev yardımıyla “Rebuild” yap).

- Şablonlar kontrolü: Özelleştirilmiş CAPTCHA şablonları varsa onları kaldır veya eklenti tarafından eklenen blokları temizle.

- Test et: Kayıt/giriş işlemlerini deneyerek reCAPTCHA’nın devre dışı kaldığını doğrula.

Notlar: Her adım öncesinde yedek al, olağan dışı bir durumda geri dönüş için plan yap.

Burakk16

23 Ara 2022
717 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdiden teşekkürler
<div class="col-md-12 col-xs-12 text-center g-recaptcha" data-sitekey="<?=$linkApi['ranahtar']?>"></div> bu satırları silersen çalışmaz

Burakk16

23 Ara 2022
717 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nerede bulabilirim bu kodu hocam
Hocam recaptcha isteyen tüm dosyalarda eklidir bu kod mesela iletisim.php fakat bunu kaldırınca şöyle bir sorunla da karşılaşabilirsin recaptcha onaylanmadığı için işlem sırasında hata vs de verebilir ekstra kontrol vs varsa tümünü temizlemen gerek recaptcha'da dair ne varsa

Burakk16

23 Ara 2022
717 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ekstradan
<script>
$(document).ready(function() {
swal({
title: "HATA!",