|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkKonuyu silmeyin admin arkadaşlar Daha önce bu scripti bu formdan indirdim bir çok yeri çalışmamakta sql ile oynamışlar benim paylaştıgım temiz hatalarını giderdim her yeri %100 max çalışıyor indirip deneye bilirsiniz iyi formlar
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eline sağlık kralKonuyu silmeyin admin arkadaşlar Daha önce bu scripti bu formdan indirdim bir çok yeri çalışmamakta sql ile oynamışlar benim paylaştıgım temiz hatalarını giderdim her yeri %100 max çalışıyor indirip deneye bilirsiniz iyi formlar
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eywKonuyu silmeyin admin arkadaşlar Daha önce bu scripti bu formdan indirdim bir çok yeri çalışmamakta sql ile oynamışlar benim paylaştıgım temiz hatalarını giderdim her yeri %100 max çalışıyor indirip deneye bilirsiniz iyi formlar
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tesekkurlerKonuyu silmeyin admin arkadaşlar Daha önce bu scripti bu formdan indirdim bir çok yeri çalışmamakta sql ile oynamışlar benim paylaştıgım temiz hatalarını giderdim her yeri %100 max çalışıyor indirip deneye bilirsiniz iyi formlar
![]()
teşekkür ederizeline sağlık kral
elinize sağlıkKonuyu silmeyin admin arkadaşlar Daha önce bu scripti bu formdan indirdim bir çok yeri çalışmamakta sql ile oynamışlar benim paylaştıgım temiz hatalarını giderdim her yeri %100 max çalışıyor indirip deneye bilirsiniz iyi formlar
![]()