TGRLAKAR1907
- 28 Eki 2021
- 195 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ellerine Sağlık Teşekkür Ederim.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eywArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekürlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tşklerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tsklerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
kardeşim biraz daha ayrıntı verirmisin ben yapamadımSon noktayı koyan ben olayım 1 cisi yazılımı kıran benim lisans o dosya içinde değil yada takip bazı yazilimlar incober kodu ister kodu açık kaynak yaparsan beyaz sayfada kalır şifreli bırakırsan yazılım açilir lisans olmuş olsaydı zaten yazılım kurulmazdi tam tersi lisans hatası verirdi yazılımda kod hatası varmı var evet onuda kuran arkadaşlar kodları elden geçirmeleri lazım son söz söylendi yeter heralde iyi forumlar herkese...