Hoşgeldin Misafir

Sonyazılım gelişmiş kobi açık kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demo09

18 Haz 2022
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola

İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim

DEMO
tıkla

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tam kılmış yokmu

demo09

18 Haz 2022
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola

İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim

DEMO
tıkla

dijital tema varmı

alyanet

türkiye
12 Haz 2020
445 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DEMO
tıkla

tesekkurler

BlackSoul

31 Eki 2022
1,327 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DEMO
tıkla

teşekküğrler

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,687 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Link ölü elinde olan link yeniliyebilirmi başka arkadaşlarda paylaşmış lakin ioncube ile şifrelenmiş dosyalar var içinde full açık kaynak elinde olan varsa paylaşırsa şimdiden teşekkürler
Emin değilim bilmiyorum ama herhalde bu olması lazım. Arşive baktığımda bunu gördüm kontrol edersen sevinirim. eğer buysa bilgilendirirsen konu linkinide güncelleriz sana zahmet.

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,554 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Emin değilim bilmiyorum ama herhalde bu olması lazım. Arşive baktığımda bunu gördüm kontrol edersen sevinirim. eğer buysa bilgilendirirsen konu linkinide güncelleriz sana zahmet.

Teşekkür ederim ilgi ve alakan için bu dosyada aynı kim paylaşmışsa aynısı hepsi ve kasıtlı olarak kodlarda bazı yerler silinmiş sorunlu olsun elimde temizi var diye satış yapmak için yapılan bir taktik çakal pij dolu ortalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...