phptasarimci
- 5 Kas 2021
- 314 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bakalım
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gerçekten güzel ve iş görür ama ürün ana kategorisini ne ekletiyor ne düzenletiyor dostum ketegori ekleme yada düzenleme yaptıgında bu url daha önce kullanılmıştır diyor yni bu şekilde çöp ten başka bir işe yaramıyorArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
acık kaynak olan bir yazılım kod hatası vardır sorunlu olan yerleri sizin cözmeniz lazım oldu olacak herseyini yapalım isterseniz bide kurulum yapalım yazdıgın yorum cok mantıksız sorunu sozum odaklı olman lazımgerçekten güzel ve iş görür ama ürün ana kategorisini ne ekletiyor ne düzenletiyor dostum ketegori ekleme yada düzenleme yaptıgında bu url daha önce kullanılmıştır diyor yni bu şekilde çöp ten başka bir işe yaramıyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
Reis birşeyi yanlış yapıyor olabilirmisin @Ajansweb kardeşimin bana attığı dosyayı kurarak başka bir müşterime de kurdum ve sorun yaşamadım aynı dosyaları birebir paylaştımgerçekten güzel ve iş görür ama ürün ana kategorisini ne ekletiyor ne düzenletiyor dostum ketegori ekleme yada düzenleme yaptıgında bu url daha önce kullanılmıştır diyor yni bu şekilde çöp ten başka bir işe yaramıyor
teşekkürlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
Kardeşim dediğin kişinin senin yaşında çocuğu vardırReis birşeyi yanlış yapıyor olabilirmisin @Ajansweb kardeşimin bana attığı dosyayı kurarak başka bir müşterime de kurdum ve sorun yaşamadım aynı dosyaları birebir paylaştım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
herşeyi birebir yaptım bahsettiğim sıkıntıdan başka bir problem yok kardeşim,ayrıca ilgin için minnettarımReis birşeyi yanlış yapıyor olabilirmisin @Ajansweb kardeşimin bana attığı dosyayı kurarak başka bir müşterime de kurdum ve sorun yaşamadım aynı dosyaları birebir paylaştım
teşekkürlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler dostumArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
yani burada birbirimizin kişisel bilgilerini bilmediğimiz için belki dediğin gibi olabilir 24 yaşındayım büyükse kusurum olmuşsa affola @AjanswebKardeşim dediğin kişinin senin yaşında çocuğu vardır![]()
Forumun %90 taniyorum gerçektede kişisel bilgileri vbde var ondan dedimyani burada birbirimizin kişisel bilgilerini bilmediğimiz için belki dediğin gibi olabilir 24 yaşındayım büyükse kusurum olmuşsa affola @Ajansweb
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Paylaşım için teşekkürler.Arkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tşkArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla