|
tesekurlerArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ADAMSINArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
İçinde kurulumu herşeyi mevcuttur link kırılırsa özelden belirtmeniz dahilinde tekrardan güncellerim
DEMO
tıkla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tskArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
çalışıyormubi bakalım çalışıcak mı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
herşeyi yaptım ama 404 ekranı geliyor acemiyim yanlışlık nerede olabilir. ewodigital.netArkadaşlar sizlere kendimin ücretli olarak aldığı @Ajansweb reisin decode ettiği dosyaları paylaşıyorum ilk konum olduğu için yanlışlarım varsa afola
DEMO
tıkla
özelden yaz bi kontrol edelimherşeyi yaptım ama 404 ekranı geliyor acemiyim yanlışlık nerede olabilir. ewodigital.net
1 tane dosyada ioncube şifreleme vardır oda dosyanın normale çevrildiğinde ilgili siteyi açamayıp beyaz ekranda bırakmasından kaynaklı ioncubeli olarak bırakılmıştır.ioncube diyor