Hoşgeldin Misafir

Sonyazılım scripti ürün ekleme sorunu hakkında

hawkx34

25 Kas 2019
276 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Bir php script buldum buradan ve başarıyla kurdum . Fakat @security admin panelden ürün eklemeye çalıştığımda . Herşeyi doğru girmeme rağmen " İşlem sırasında bir hata oluştu diyor " Ekran görünütüsü linkteki gibi : https://i.hizliresim.com/AOaOM0.jpg

Scripti direk veriyorum ki konuyu hakim olan arkadaşlar belki bu soruna çözüm üretebilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar gerçekten benim için çok aciliyeti olan bir konu. Gerçekten sorun hallolursa çok duacı olurum.

Link: https://www.dosyaupload.com/jz10

Teşekkürler.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hawkx34' Alıntı:
Security' Alıntı:
localde sorunsuz calişmakta kurduğun yerin bilgilerini pm den yollarmısın
Dostum selamlar , 
Cevabın için teşekkür ederim.
hosting bilgilerini mi istiyorsun?

evet bilgilerini istiyor pm den yolla ona o cozer zaten o cozemesse demek hiç kimse cözemez emin ol

leventunal

15 Ara 2017
216 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba.Localde kurdum.Dendiği gibi ürün eklerken hata mesajı veriyor.Daha öncede hostinge kurmuştum Ordada aynı hatayı verdiği için kullanamamıştım.Sanırım dosyalar hatalı.Yalnız var olan ürünlerde düzenleme,değiştirme yapılabiliyor.Onun için db yüklenmeden önce ürün satırları çoğaltılabilir veya yüklendikten sonra phpmyadminde insert yapılarak ürün eklenebilir.
Ürün ekleme çözümünü bulan arkadaşlar paylaşabilirmi?

hadex23

12 Şub 2020
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
leventunal' Alıntı:
Merhaba.Localde kurdum.Dendiği gibi ürün eklerken hata mesajı veriyor.Daha öncede hostinge kurmuştum Ordada aynı hatayı verdiği için kullanamamıştım.Sanırım dosyalar hatalı.Yalnız var olan ürünlerde düzenleme,değiştirme yapılabiliyor.Onun için db yüklenmeden önce ürün satırları çoğaltılabilir veya yüklendikten sonra phpmyadminde insert yapılarak ürün eklenebilir.
Ürün ekleme çözümünü bulan arkadaşlar paylaşabilirmi?

merhaba herhangi bi sorun görmedim sıtabil olarak calışmakta büyük ihtimalla kurulumda hata yapıldıgı için meydana gelmekte kurdum denedim sorunsuz bir şekilde ürün ekleme degiştirme calışmakta

byhakan

17 Ara 2017
256 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
phpmyadmin de  urunler tablosuna gir tablo içinde 

urun_demo
  urun_admin
  urun_auser
  urun_apass
  urun_kargo

satırlarını sil düzelmesi gerek

leventunal

15 Ara 2017
216 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uğraşan arkadaşlara teşekkürler.Sanırım kodlardaki eksiklikler veya php,vb...ayarlar nedeniyle ürünler eklenemiyor.
Ben sorunu komik bir şekilde şöyle çözdüm:
phpmyadmin ürünrlerde herhangi birini kopyala ekle,kopyala ekle yaparak çoğaltıyorum.Sonra açıp yeni ürün bilgilerini giriyorum.Böyle sayısız eklenebiliyor.Bunlarıda vitrinde gösterme dersek yedekte depoda kalır,isimlerinide ürün1,ürün2.vb... yapıp müşterimizede verebiliriz.
Belki ilerde düzgün kod bulununcaya kadar komik ama bu şekilde kullanabiliriz.

Biraz önce farkına vardım trex/controller/function.php de urunekle bölümünden bazı kodlar silinmiş galiba.Çözebilen olurmu?

ferayweb

19 Ara 2017
510 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hawkx34' Alıntı:
Merhaba,

Bir php script buldum buradan ve başarıyla kurdum . Fakat @security admin panelden ürün eklemeye çalıştığımda . Herşeyi doğru girmeme rağmen " İşlem sırasında bir hata oluştu diyor " Ekran görünütüsü linkteki gibi : https://i.hizliresim.com/AOaOM0.jpg

Scripti direk veriyorum ki konuyu hakim olan arkadaşlar belki bu soruna çözüm üretebilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar gerçekten benim için çok aciliyeti olan bir konu. Gerçekten sorun hallolursa çok duacı olurum.

Link: https://www.dosyaupload.com/jz10

Teşekkürler.

Arkadaşlar Selam. Bazı kardeşlerimiz scriptte hata olduğunu söylüyor ama hata yok. Hata MySQL 5.7 Güncellemesindeki Strict Mode ( Sıkı Mod ) dan kaynaklanıyor. Sunucusu olan arkadaşlar şu şekilde aşabilir.

1- -SFTP ile filezilladan sunucuya bağlanın ( PORT 22 )

2- -/etc/my.cnf dosyasını bulun ve bir yedeğini mutlaka alın.

3- -/etc/my.cnf dosyasını açın ve dosyanın en sonuna aşağıda vereceğim kodu yapıştırıp kaydedip çıkın.
-sql_mode = NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION
-

4- Putty ile sunucunuza bağlanın ve -/scripts/restartsrv mysql komutu ile MySQL server' ı restart edin. Sunucusu olmayan arkadaşlar hosting firmalarından strict mode' un kapatılması hakkında destek isteyebilirler.
-

Ben bu şekilde sorunu çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar.

-
-
-