Hoşgeldin Misafir

Öneri Sorum Var - foruma eklenmeli

Forum hakkında öneriler

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Saygı değer yönetim günlük insanların soruları olduğu bence Sorum Var sayfası foruma eklenmeli mesela Siccin 7 flimini izleyebileceğim bir platformu buraya sormak istediğim zaman soru soracak bir yer bulamıyorum veya danışacağım bir şey için sorum olduğunda açacak konu kategorisi arıyorum böyle bir yer olsa fazlasıyla güzel olur forum da

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,247 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Saygı değer yönetim günlük insanların soruları olduğu bence Sorum Var sayfası foruma eklenmeli mesela Siccin 7 flimini izleyebileceğim bir platformu buraya sormak istediğim zaman soru soracak bir yer bulamıyorum veya danışacağım bir şey için sorum olduğunda açacak konu kategorisi arıyorum böyle bir yer olsa fazlasıyla güzel olur forum da

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Off topic aslında bu ve bunun gibi şeyler için var hocam bir de chat alanı var :)