Hoşgeldin Misafir

sorum var

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben Aktif üye olmak icin gerekli sartlari yaptim ama hala Aktif üye olamadim yardim ederseniz sevinirim

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @OrganikPiskos

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben Aktif üye olmak icin gerekli sartlari yaptim ama hala Aktif üye olamadim yardim ederseniz sevinirim

Aktif Üye
En az 7 günlük üye olmak, en az 100 mesaj sayısına sahip olmak, en az 30 beğeni sayısına sahip olmak, şartı ile OTOMATİK terfi edeceğiniz rütbedir.

Şartların tamamını karşılamıyorsunuz bu sebeple rütbeye sahip olmanız mümkün değil...
Tüm şartlar karşılandığı taktirde sistem otomatik olarak size gerekli rütbeyi atayacaktır.

l1ynex

24 Eyl 2023
129 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aktif Üye
En az 7 günlük üye olmak, en az 100 mesaj sayısına sahip olmak, en az 30 beğeni sayısına sahip olmak, şartı ile OTOMATİK terfi edeceğiniz rütbedir.

Şartların tamamını karşılamıyorsunuz bu sebeple rütbeye sahip olmanız mümkün değil...
Tüm şartlar karşılandığı taktirde sistem otomatik olarak size gerekli rütbeyi atayacaktır.
hangi sartlari karsilamiyorum ? yardim ederseniz sevinirim