Hoşgeldin Misafir

SORUMSUZLUK

chapie

28 Ağu 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
burada neden kimse cevap vermiyor neden kimse yardımcı olmuyor. trdeki en berbat en başarısız ve bilgisiz forum bu. BU DA SİZE SİZDEN ÇOK DAHA İYİ BİR FORMUN SELAMI OLSUN LAMER TOPLULUĞU.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hangi konuna cevap verılmıyor konun varda bızmı cevap vermedık konusmalarında lutfen dıkkat et saygın olkı bızde sana olalım dostum
egeer bır konuda yardım ıstıyorsan o konu hakkında forumda konu acarsın senın sorununa yardımcı olabılecek kosıler varsa konuna cevap yazarlar

kuralsiz_61adam

19 Haz 2019
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
burdakı ınsanların topluluğun daha dorrusu muhabbetlerını okuyorum vede bırbırlerıyle paylasımlarını yardımlarını göruyorumda sen neyın kafasındasınkı olmadık mesaj atıyosun burda yardımcı olmucak kımse yoktur her sekılde herkes onlıne olan mesajını gordumu yardım eder

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burası sıcak ortamın kaldığı nadir forum ortamlarından biri beğenmiyosan siktir git sen ne kattında ne bekliyosun göt oğlanı

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kuralsiz_61adam' Alıntı:
oo NasyoneL sakin hocam bnun gıbı ınsanlara cevap bıle yazılmaması gerekırya neyse en ıysını sen dedın genede :)

İmkan buldukça kimsenin yardım isteğini geri çevirmiyoruz böyle dallama dallama konular açılınca sövmeden duramıyorum

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O bilgili dediğin forum da burada ki kadar sıcak ortamı bulamazsın Yardım konusu açtığın da çıkarı olmayan biri Sorun şöyle şu bile demez Burda elimizden geldiğince gördük ce sorunu çözmeye çalışıyoruz Beğenmiyorsan siktir git