Hoşgeldin Misafir

Sorunsuz İnstagram Şifresiz Beğeni Scripti V1

agrzm

10 Eyl 2018
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eline sağlık kardeşim benim kodladığım scripti kendininmiş gibi göstermişsin süper ?
neyse scriptten kaynaklı bi problem yok ancak begeni çekilen site artık kapattı free begeni göndermeyi yüksek bi istek gelirse saat ayarlı apilisini kodlamayı düşünüyorum ? olucak özellikler
+ link girdikten sonra o media fotoğrafı karşınıza gelicek doğru olduğuna emin olduktan sonra giriceksiniz
+ api bazlı çalıştığı için apideki parayı bitirmesine karşı 1 kişinin 1 saatte 1 işlem limiti olucak
bunlar normal ekliceklerim ama isterseniz admin ve daha önemlişifresiz araçlar gibi eklerim örnek
proxy
begeni
kaydetme
takipçi
hikaye
igtv
yorum
ve daha ne isterseniz eklerim sorun yok ücretsiz olarakta ücretli ssatan akkıllı kardeşlerimize inat tüm piyasada yayarım ?

D34D M3N

2 Nis 2018
272 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
agrzm' Alıntı:
eline sağlık kardeşim benim kodladığım scripti kendininmiş gibi göstermişsin süper ?
neyse scriptten kaynaklı bi problem yok ancak begeni çekilen site artık kapattı free begeni göndermeyi yüksek bi istek gelirse saat ayarlı apilisini kodlamayı düşünüyorum ? olucak özellikler
+ link girdikten sonra o media fotoğrafı karşınıza gelicek doğru olduğuna emin olduktan sonra giriceksiniz
+ api bazlı çalıştığı için apideki parayı bitirmesine karşı 1 kişinin 1 saatte 1 işlem limiti olucak
bunlar normal ekliceklerim ama isterseniz admin ve daha önemlişifresiz araçlar gibi eklerim örnek
proxy
begeni
kaydetme
takipçi
hikaye
igtv
yorum
ve daha ne isterseniz eklerim sorun yok ücretsiz olarakta ücretli ssatan akkıllı kardeşlerimize inat tüm piyasada yayarım ?

merhaba rica etsem yaparmısınız benim istediğim tam öyle bir script kişi 12 veya 24 saatte bir işlem yapabilecek süre bitmeden tekrar işlem yapamayacak , beğeni takipçi kaydetme yorm ig tv emoji yorm vs gibi instagram la ilgili herşey olsun istiyorum + dediğiniz gibi ilk olarak bir ücretsiz siteden ceksin istiyorm olmazssa apiden ücretli çeksin istiyorum elinizde varsa çok sevinirim paylaşırsanız şimdiden teşekkürler