Hoşgeldin Misafir

Sorunu Bulamadım Please ?

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar Bilgi Artık Bir yere kadar wordpress te şöyle bir hata ile karşılayıorum ne yaptıysam sorunu bulamadım woocomerce ye ürün yüklüyorum yüklendi diyor fakat ne admin panelinde nede sitede gözükmüyor eklentileri devre dışı bırakıp denedim gene olmadı temanın istediği cache eklentisinide ekledim çerezleri komple sıfırladım ama gene sonuç aynı varmı bu hatayla karşılaşıp sorunu bulan ??

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar Bilgi Artık Bir yere kadar wordpress te şöyle bir hata ile karşılayıorum ne yaptıysam sorunu bulamadım woocomerce ye ürün yüklüyorum yüklendi diyor fakat ne admin panelinde nede sitede gözükmüyor eklentileri devre dışı bırakıp denedim gene olmadı temanın istediği cache eklentisinide ekledim çerezleri komple sıfırladım ama gene sonuç aynı varmı bu hatayla karşılaşıp sorunu bulan ??

1.Olasılık
Woocommerce kategorisi eklemek için wp-admin->ürünler->kategoriler kısmından eklemeniz gerekiyor.

2.Olasılık
*Görünüm > Menü bölümüne gidiyorsunuz.
*Burda sayfa scrollu en üste çekin. Wordpress kullanıcı adınızın altında ekran seçenekleri yazan yere tıklayıp gerekli seçeneklerin açılmasını sağlayın. Açılan seçeneklerden ürün kategorilerini de seçin.

Vakti zamanında böyle bir hata vardı

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1.Olasılık
Woocommerce kategorisi eklemek için wp-admin->ürünler->kategoriler kısmından eklemeniz gerekiyor.

2.Olasılık
*Görünüm > Menü bölümüne gidiyorsunuz.
*Burda sayfa scrollu en üste çekin. Wordpress kullanıcı adınızın altında ekran seçenekleri yazan yere tıklayıp gerekli seçeneklerin açılmasını sağlayın. Açılan seçeneklerden ürün kategorilerini de seçin.

Vakti zamanında böyle bir hata vardı
yok sorun ordada değil ürün yüklerken ondan önce yüklediğim ürünle bir oluyor woocommerce eklentisini yeniledim gene düzelmedi dil eklentisindedir diye dedim dil eklentisinide yeniledim ondanda değildi hala araştırıyorum