Hoşgeldin Misafir

Sosyal medya hesaplarını büyütme konusunda başarılı birilerini arıyorum.

pennywise888

1 Ağu 2019
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhabalar. Sahte sosyal medya hesapları açarak çok hızlı şekilde büyütebilen, bu konu da deneyimli birilerini arıyorum. Ben kendim her işi aynı anda yapamadığım için böyle bir arkadaşa ihtiyacım var. Kendisi sosyal medya hesapları açıp hesapların içini insanlarla dolduracak. Başka yapması gereken birşey yok. Gerisini ben kendim halledeceğim. Ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek, o kadar çok para kazanacağımız bir iş teklifidir bu. Teklifi kabul eden kişiler bana özelden mesaj yazabilir. Bu arada teklifi kabul edecek arkadaşların, benim tercihim 20-21 yaşını geçmiş, suç işlemiş olmaktan veya suça ortaklık etmiş olmaktan rahatsızlık duymayacak kişiler olması önemle rica olunur. İşin detaylarını kripto uygulamalar veya discord isimli uygulama üzerinden konuşabiliriz. Mesajlarınızı bekliyor olacağım. Sevgiler...

SecDeT_

30 Tem 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleykum kardesim, ben yıllarca reel ve sanalda toplum mühendisligim ile hem fiziksel hem sözlü şekilde anonim olmuşumdur. Herhangi bi insanla 2 gün boyunca konuşarak onu kendıme hizmet etmesini saglıyabilirim :) Veya herhangi bi kız ile 24 saat boyunca konuşsam onu kendime aşık ettirebilirim. Kendimi yükseklerde görmuyorum ama şundan eminimki, ben sanalda insan zaafları üzerine çok yol katetmişimdir. Suç konusuna gelince ben hiçkimseden korkmam, arkamda saglam bir devlet ve sağlam sistemlerim ekibim oldugu icin sanalda illegallik konusundan taviz vermem. Sosyal medya konusuna gelince ise yıllardır bunun ileri düzey hack ve mühendisligini yapmışımdır, ama artık sosyal medya alemini bıraktım daha büyük işlere yöneldim. Gerek legal gerek illegal para kazanmısımdır. Ben dostlarım hariç hiçkimseye yardım etmem dostum, sen dahil. Ama bu işlere ilgin varsa bana mail adresimden ulaşırsan sana birkaç tüyo ve püf noktaları verebilirim, Ayrıca çok sağlam arkadaşlarım var bu işlerden benim kadar para kırmış arkadaşlarımda var, seni onlarla tanıştırabilirim. Dedigim gibi bi tanışırsak seversem seni yardımcı olma imkanım olabilir. Hadi kolay gelsin

pennywise888

1 Ağu 2019
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam, uzun ve detaylı cevabın için sana canı gönülden teşekkür ederim. İnsanların bana hizmet etmesi veya istediklerimi yapması benim umrumda değil. Zaten onlara yaptıklarımdan sonra tüm isteklerimi yerine getirmek zorundalar. Hepimiz internet korsanıyız. Hepimizin kendine özgü para kazanma yöntemleri var. Ben sosyal medya veya benzeri işlerle uğraşmak istemiyorum. Yapsam yapabilirim ama aynı anda çok daha ciddi işlerle uğraştığım için onada vakit ayırmak benim için mantıksız olur. Benim para kazanabilmem için büyük kitlelere ulaşabiliyor olmam gerekiyor. Ancak bu şekilde büyük paralar kazanabilirim. Bunun içinde yanımda sosyal medya olaylarından iyi anlayan bir dostum olması gerekiyor. Tabiki kazandığım parayı kendisiyle de seve seve paylaşacağım. Aynı anda birden fazla para kazanma sistemini idare ediyorum. Diğer işlerde ortaklarım var. Bu iş için de, diğer işlerimde benimle ortaklık eden arkadaşlarım gibi birisine ihiyaç duyuyorum. Böyle birini bulmam da bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

SecDeT_

30 Tem 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
pennywise888' Alıntı:
Aleyküm selam, uzun ve detaylı cevabın için sana canı gönülden teşekkür ederim. İnsanların bana hizmet etmesi veya istediklerimi yapması benim umrumda değil. Zaten onlara yaptıklarımdan sonra tüm isteklerimi yerine getirmek zorundalar. Hepimiz internet korsanıyız. Hepimizin kendine özgü para kazanma yöntemleri var. Ben sosyal medya veya benzeri işlerle uğraşmak istemiyorum. Yapsam yapabilirim ama aynı anda çok daha ciddi işlerle uğraştığım için onada vakit ayırmak benim için mantıksız olur. Benim para kazanabilmem için büyük kitlelere ulaşabiliyor olmam gerekiyor. Ancak bu şekilde büyük paralar kazanabilirim. Bunun içinde yanımda sosyal medya olaylarından iyi anlayan bir dostum olması gerekiyor. Tabiki kazandığım parayı kendisiyle de seve seve paylaşacağım. Aynı anda birden fazla para kazanma sistemini idare ediyorum. Diğer işlerde ortaklarım var. Bu iş için de, diğer işlerimde benimle ortaklık eden arkadaşlarım gibi birisine ihiyaç duyuyorum. Böyle birini bulmam da bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Öncelikle rica ederim. Dogru, bilgisiyar korsanıyız ama azrail bile arada dünyaya gelip can alıyor ;;) Ben çok nadiren sıradan internet alemine gelirim, Genellikle ekipteki arkadaşlarım gelir ve benim adıma iş yaparlar. Hatta bu foruma üye olmamda bile arkadaşım geldi benim ağzımdan yazdı. Açıkcası benim tanıdıgım kişiler genellikle reelden tanıdıgım benim ekibimde, benimle aynı işi yapan yabancı kişilerdir. Türk olarak tanıdıklarım çok ama çogu kişi ile muhabbetim yok. Maglum, türkiyedeyken işler pek seri gitmiyordu, o yüzden yurtdışına gitmeye karar verdik. Sosyal medya konusuna gelince, insanlar son yıllarda çok aciz ve saf ^^. Ünlü bir hesabı hacklemek gibi basit bir iş yapmamızın taktirinde sazan gibi dmleri yağdıracaklardır bize. Senle çalışmayı isterdim kardeşim, Ama dedigim gibi, Hükümet için çalışıyorum ( türkiye değil ).  Birkaç tanıdıgım ile iletişime geçicem. Onlarada uygunsa tanıştırıcam sizi. Bana özelden yazabilirsin, sana mailimi veririm ordan ulaşabilirsin bana.