Hoşgeldin Misafir

Sosyal Medya hesaplarını Fake Mail İle hackleme Yöntemi.

Burak Bey

23 Mar 2019
2,322 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
u forum başlıgında sızlere kendi bilgim uzerınden Bağzı sosyal medya hesaplarını hackleme yontemlerınden bır tanesını ele alıcam Önemle duyurmak ısterım kı Rıca ederım eger denersenız asla haksız yere kullanmayınız Vatan haınlerı ve Dın dusmanları varken asla bır ıkı kufurbazın oyununa gelmeyınız Egonuza yenık dusmeyınız.
ANLATIM VE BILGILENDIRME ... 

KULLANILACAK ISLETIM SISTEMI : KALI LINUX ...
YAPILACAK ISLEMLER ... oncelıkle bır fake hesap kodlaması yapıcaz.Daha sonra modem arayuzunuze gırıp Port acıcaz... daha sonra ıse fake linkimizi kurbana yedirip hacklıycaz Not: lınk : onrek ( www.facebook.com ) olacaktır o yuzden kurbana yedırme sansınız artacaktır. 

NOT: bırazdan anlatımda bır dosya acıcaz o dosya uzerınden de hareket edıcez bıze fake lınkı yapmamızı saglıycak bır .py dosyamız var bu yontemı denıycek olanlar ıse dosyayı ınternete upload edıcem ve dosyayı kullancagımız anda sıze LINK adresını verıcegım ... 

ANLATIM : 

KALI LINUX ISLETIM SISTEMIMIZI ACIYORUZ .

komut işletimine (UC BIRIM) gelip su komutları sırasıyla takıp edıyoruz ... 

KOMUT 1 : cd Masaüstü (eğer ıngılızce ıse) cd Desktop - DIYEREK MASA USTUMUZE GIRIS YAPIYORUZ .
KOMUT 2 : ls - DİYEREK MASAÜSTÜNDEKİ DOSYALARI GORUYORUZ . 

NOT: LS DEDIKTEN SONRA POSSİON ADINDA BIR DOSYA GORUCEKSINIZ O DOSYAYI UPLOAD EDICEM SIZDE KALI LINUXTAN DIREK INDIREREK GORUCEKSINIZ O DOSYAYI MASA USTUNDE .... 

KOMUT 3 : cd possion - POSSİIN KLASORUNE GIRIS YAPTINIZ . 
KOMUT 4 : ls - KOMUTU ILE KLASORUN ICINDEKI TUM VAR OLAN DOSYALARI GORDUNUZ.
KOMUT 5: sudo ./possion.py ( ya da ) sudo ./possion - KOMUTU ILE POSSİON KLASORUNU KULLANICI OLARAK CALISTIRDIK ... 

daha sonra ıstege baglı olarak yapıcagımız ıslemın gorunmesı ve hangı ıslemlerı yapıcagımız hakkıdna bılgı almamız ıcın oncelık olarak 

ISTEGE BAGLI KOMUT: help : yazarak yardım aldınız hangı komutları yazacagınızı gordunuz . 
ISTEGE BAGLI KOMUT: show : gereklı ayarları ve yapıcagımız ayarları lısteleyebılırız : 
not : bu ısteye baglı komutlar sıızn ısınızı rahatlatır . 

KOMUT 6 : set url www.facebook.com - YAZARAK URL MIZI FAKE MAILIMIZIN HANGI SOSYAL PAYLASIM SITESI OLDUGUNU BELIRTTIK .
KOMUT 7 : set port 553 - yazarak portumuzu ozel portumuzu 553 yaptık ... 

DIKKAT !!! 7. KOMUT YANI PORT SECME KOMUTUNDA PORTUNUZU KENDINIZ ACIYORSUNUZ EGER PORT ACMASSANIZ YALNIZCA KENDI AGINIZDAKI BILGISAYARLARA GONDERIM YAPAR O NETWORK UZRINDE ALISVERIS YAPARSINIZ DIS AGA CIKAMASSINIZ . 
DIKKAT: PORTUNUZU KEZINLIKLE LINUX TAN ACIN ONCELIKLE LINUXSUN AG AYARLARINI YAPIN DAHA SONRA MODEM ARAYUZUNUZE LINUXTAN GIRIS YAPARAK PORTUNUZU ACIN . 
DIKKAT: EGER PORT ACAMIYOR YA DA LINUX AG AYARLARI YAPAMIYORSANIZ KONU ALTINA MESAJ BIRAKIN SIZE ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLURUM ... 

KOMUT 8 : set action url www.facebook.com - YAPARAK KISI ILK GONDERDIGIMIZ FAKE HESABA GIRIS YAPTIKTAN SONRA HANGI SITEYE YONLENDIRICEGIMIZI BELIRTIYORUZ YAPTIGIMIZ BU ISLEMDE KISIYE LINK GONDER FACEBOOK CIKICAK ONUNE GIRIS YAPCIAK SIZE MESAJ GLICEK ACTIGINIZ UC BIRIME MESAJ GLICEK DAHA SONRA KURBAN KISI ORJINAL FACEBOOK SAYFASINA GIDICEK ... 

KOMUT 9 : run - DIYEREK BU SECTIGIMIZ YAPTIGIMIZ KOMUTLARI ISLEME SOKUYORUZ 

YAPILACAK SON ISLEM : run komutundan sonra sıze ( belırledıgınız port sonunda yazar ) bır mesaj ıletılır ıslemınızın altına gelır hemen o lınkten ıstedıgınız gıbı kısıye gonderın ve gırıs sonrasında hesap bılgılerını elınızde olsun ... 

YAPTIGIMIZ BU ISLEM SIRASIYLA ! 

kalı lınux ac komutları gır bır fake facebook sayfası ac kurbana yedır kurban gırıs yapsın hesap bılgılerını al kurban bır sey anlamadan degısıme ugrat ve uzaklas ...