Hoşgeldin Misafir

Sosyal Medya Uzmanlığı DERS#1

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DERS#1 SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI NEDİR?
İlk dersimiz olan SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI NEDİR adlı dersimiz ile başlayalım.
Sosyal medya uzmanlığı Türkiye'de yeni yeni duyulmaya başlasa da dünyada İŞLETME VE E-TİCARET başlığı altında geçmektedir.

İnstagramdan gördüğünüz gibi hacklemek,hacklenmiş hesapları kurtarmak,başka hesaplara spam atıp kapattırmak gibi şeyler SOCİAL MEDİA HACKİNG konu başlığı altında incelenicek,öğrenilecek,öğretilecek konulardır.
P036IH.jpg

Şimdi sosyal medya uzmanlığı yapan uzmanlar müşterisinin(firma,marka,işletme vs.) istekleri doğrultusunda markasının hitini(erişim,etkileşim,ürün satışı vs.) kullanmış olduğu sosyal medya programlarının verdiği imkanlarla artırmaya çalışan kişilerdir.Aynı zamanda bu kişiler o sosyal medya hesaplarına içerik üretmek ile de yükümlülerdir.

Sosyal medya uzmanı nasıl olurum diye sorucak olursanız;
Bir kere bu iş için hemen başlamanız lazımdır.
Üniversitelerde herhangi bir bölümü bulunmamaktadır Ancak İŞLETME okuyup da işinizi büyütebilirsiniz
Dediğim gibi okullarda öğrenilecek bir iş değildir uzmanından öğrenilecek bir iştir
Türkiye'de yeni başlanılmasına rağmen çeşitli sertifikalı kurslar açılıyor o kursalara gidip daha profesyonelleşebilirsiniz
Bu iş için başvuru yapan uzmanları cv si çok önemlidir.Önceden nerede çalışmış neler yapmış.
Kısacası bu işte tecrübenize bakarlar NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE
Bu konu başlığı altında size sosyal medya uzmanlığı nedir? adlı konuyu paylaştım aklınıza takılan herhangi bir şey olursa yoruma yazarak bana iletebilirsiniz kısa bir süre içinde dönüş yaparım.KOLAY GELSİN BAŞARILAR.
TJWUay.gif

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
SOCI4L' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Teşekkürler anlatım için bir zamanlar eline klavye alan hacker oluyodu şimdi sosyal medya uzmanı

Anlayamadım bana mı söylediniz

Hayır ortalıkta sahte takipçi satın alıp sosyal medya uzmanıyım diye gezenler var lafım onlara

Anladim,benim de amacim bu algıyı kırmak