Hoşgeldin Misafir

Sosyal Medya Uzmanlığı (Merhabalar)

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ilk oncelike herkese merhabalar ben ELNORA 
10 sene pc ile uğraşmışlığım var
6 sene sosyal medya 
3 sene profesyonel sosyal medya uzmanlığı(LİSANSLI)
-------------------------------------------------------------------------
ÇALIŞTIĞIM FORUMLAR

İllegalite:Co-Admin
KobraHack:Moderatör
TürkHackTeam:ALBAY MODERATÖR
-------------------------------------------------------------------------
Siteye geliş amacım eğer yönetim elimden tutarsa size 3 senelik sosyal medya tecrübeme dayanark sizlere bilgi vermek istiyorum 
-----------------------------------------------------------------------
Çalıştığım Firmalar
1.İSTCODE
2.TNCDESİGN
3.SOSYALARAÇ
4.MEMENTOMORİ
----------------------------------------------------------------
Neden bu kadar kariyerin varken buraya geldin diye soracak olursanız sizi sosyal medya hakkında bilgilendirmek için ve hakettiğim değer almak için 
İlerki zamanlarda yönetiminde uygun görmesiyle sosyal medya hesaplarınızda yönetebilirim.
---------------------------------------------------------------------------
Herkese Kolay Gelsin Başarılar :arrow:

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba forumumuza hoşgeldin umarım kalıcı olursun
Turkhacksta değer görmeyen kimse yoktur yanlız o değeri sizlere vermesi için sizden de bir emek çaba görmek istiyorki turkhacks ta sizlere değer versin turkhacks yapılan emekleri asla karşılıksız bırakmaz sadece sizin çabalarınızı görmek ister o kadar

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
instagramverify' Alıntı:
1. TurkHackTeam'de Yarbayım ve seni hiç görmedim?
2. Çalıştığım Firmalar diyosun da kanıt nerde?
3. Bu Konuyu ne için açtın artislenmek içinmi?
4. Madem Bilgilendirmek için geldin Boş konu niye açıyorsun'da Sosyal Medya Uzmanlığı Nedir diye bir konuyla giriş yapmıyorsun?

1.THT de asteğmen yarbay arası rütbeler kalktıktan sonra girdim foruma istersen daha orda albayım CyberRulz06 yazabilirsin
2.Eski firma yöneticilieri ki duruyolarsa yazabilirsin
3.Tanıtmak artistlenmek değildir.
4.Daha foruma yeni girdim bismillah bir tanıtmama izin ver kendimi :)
Umarım sorularınızı cevaplayabildim kolay gelsin

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu kadar üstüme gelmenizi anlamış değilim tht de de konularım mevcut bakabilirsiniz burada kimseyi ezmek yada havalanmak için gelmedim forumunuzun çalışmalarına baktıktan sonra destek için girdim

WebciAdam' Alıntı:
biz burda ajanlardan ve hayinlerden hoşlanmayız umarım sende onlardan değilsindir

Olsam Anlardınız sadece tht de fazla ısınamadım ve ajanlık gibi küçük oyunlardanda yaşım geçti kolay gelsin

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ELNORA' Alıntı:
Bu kadar üstüme gelmenizi anlamış değilim tht de de konularım mevcut bakabilirsiniz burada kimseyi ezmek yada havalanmak için gelmedim forumunuzun çalışmalarına baktıktan sonra destek için girdim

ben senin havanlamandan bahsetmiyorum sadece o kadar forumdasın neden buyuk harfle konu açıyon bu şüphe uyandırdı bende
ayrıca boyle konularda arkadaşın dediği gibi kanıt gerekli

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
ELNORA' Alıntı:

ben senin havanlamandan bahsetmiyorum sadece o kadar forumdasın neden buyuk harfle konu açıyon bu şüphe uyandırdı bende
ayrıca boyle konularda arkadaşın dediği gibi kanıt gerekli

Yukarı da da nerden kanıt alabileceğinizi sundum

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ELNORA' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:
biz burda ajanlardan ve hayinlerden hoşlanmayız umarım sende onlardan değilsindir

Olsam Anlardınız sadece tht de fazla ısınamadım ve ajanlık gibi küçük oyunlardanda yaşım geçti kolay gelsin

bu olabilir işte neyse burası sert bir forumdur ama adam olana emek verene adam gibi davranan adminlerimiz vardır tekrar hoşgeldin :at:

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Pek sevilmedim herhalde size kolay gelsin ne diyeyim siz de takdir edersiniz ki 6 senenin sonunda böyle bir geçmiş normaldır.
O büyük harfle konu açmam ise alışkanlık makalelerden ki zaten sistem düzeltiyor diye fazla da üstüne gitmedim

WebciAdam' Alıntı:
ELNORA' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:

bu olabilir işte neyse burası sert bir forumdur ama adam olana emek verene adam gibi davranan adminlerimiz vardır tekrar hoşgeldin :at:

Kusura bakmayın ancak yeni gelen bir üye sert olduğunuzu anlayamaz bu konuyu açarken herhangi bir şekilde özgüven değil saygı ile açtığımı bildirmek isterim ama cidden yanlış bir hareket bir üye böyle karşılanmaz.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ELNORA' Alıntı:
Pek sevilmedim herhalde size kolay gelsin ne diyeyim siz de takdir edersiniz ki 6 senenin sonunda böyle bir geçmiş normaldır.
O büyük harfle konu açmam ise alışkanlık makalelerden ki zaten sistem düzeltiyor diye fazla da üstüne gitmedim

sevilmemen değil sadece biraz suphe vardı o da gitti açıklamalın düzgün ve anlaşılır bu doğru olduğun anlamanına gelir sanada kolay gelsin :at:

SOCI4L

3 Tem 2019
24 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
ELNORA' Alıntı:

sevilmemen değil sadece biraz suphe vardı o da gitti açıklamalın düzgün ve anlaşılır bu doğru olduğun anlamanına gelir sanada kolay gelsin :at:

Teşekkür ederim çünkü böyle tanınmak üzer beni okurlarımla hep iç içeyimdir yanlış anlaşılamk da istemem tabi ki size değer vereceğim

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin umarım kalıcı olursun. Turkhacks de eğer emer veirsen Emeğinin karşılığını alırsın değer alırsın Bu konu da sorun olmayacağını düşünüyorum