Herkese öncelikle merhabalar ben ELNORA ileride SOCİAL olarak tanıyacaksınız foruma ilk girdiğime pek hoş karşılanmadım ancak sonra konuşup anlaştık.
Ben size anlatacağım şeyler SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI sakın SOSYAL MEDİA HACKİNG ile karıştırmayın bu konular tamamen birbirinde ayrıdır.Şunu da bildireyim ben hacker falan da değilim beni sosyal medya uzmanı olarak da tanıyabilirsiniz.
Ne bu sosyal medya uzmanlığı diye soracak olursanız ilerki derslerimde detaylı anlatacağım ama şuan kavramanız için kabalama anlatayım
-1.SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI NEDİR-
-2.SOSYAL MEDYA YÖNETİM ARAÇLARI-
-3.SOSYAL MEDYA YÖNETİM ARAÇLARI NELERDİR(TAFSİYE ETTİKLERİM)-
-4.TÜM SOSYAL MEDYALARDA ETKİLEŞİM,ERİŞİM,GLOBALLEŞME-
-5.MONİTORİNG-
-6.KİTLE ANALİZİ-
-7.REKLAM ARAÇLARI VE NASIL KULLANILACAĞI-
-8.WORDPRESS-
-9.İSTEĞE BAĞLI WİX-
-10.GOOGLE ADSENSE-
-Evet sizlere bu bilgileri ders halinde detaylı bir şekilde sunacağım şimdiden kolay gelsin-
Ben size anlatacağım şeyler SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI sakın SOSYAL MEDİA HACKİNG ile karıştırmayın bu konular tamamen birbirinde ayrıdır.Şunu da bildireyim ben hacker falan da değilim beni sosyal medya uzmanı olarak da tanıyabilirsiniz.
Ne bu sosyal medya uzmanlığı diye soracak olursanız ilerki derslerimde detaylı anlatacağım ama şuan kavramanız için kabalama anlatayım
- Bizim gibi uzmanlar genelde firmalarda veya devlet kurumlarında çalışırlar
- Amacımız bir markanın,firmanın,şirketin reklam hizmetlerini,sosyal medya hesaplarını yönetmek,içerik üretim,ürün satışı,etkileşim,erişim gibi işlerini yaparız
-1.SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI NEDİR-
-2.SOSYAL MEDYA YÖNETİM ARAÇLARI-
-3.SOSYAL MEDYA YÖNETİM ARAÇLARI NELERDİR(TAFSİYE ETTİKLERİM)-
-4.TÜM SOSYAL MEDYALARDA ETKİLEŞİM,ERİŞİM,GLOBALLEŞME-
-5.MONİTORİNG-
-6.KİTLE ANALİZİ-
-7.REKLAM ARAÇLARI VE NASIL KULLANILACAĞI-
-8.WORDPRESS-
-9.İSTEĞE BAĞLI WİX-
-10.GOOGLE ADSENSE-
-Evet sizlere bu bilgileri ders halinde detaylı bir şekilde sunacağım şimdiden kolay gelsin-