Hoşgeldin Misafir

Şöyle bir hata alıyorum çözümü nedir

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu limontasarim ddaa tema ayarına girmek istediginde hata veriyor onu çözebilen var mı acaba

Notice: Undefined variable: limonsoft_bayi in /home/makina/public_html/lpanel/temalar.php on line 208

Notice: Undefined variable: limonsoft_bayi in /home/makina/public_html/lpanel/temalar.php on line 237

Sadece tema ayarlar bölümüne girmek istediğimde alıyorum hatayı.
Onun dışında herşey sorunsuz çalışıyor neden acaba hata nasıl duzeltebilir ücretli veya ücretsiz yardım şeklinde

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sfenks' Alıntı:
bu limontasarim ddaa tema ayarına girmek istediginde hata veriyor onu çözebilen var mı acaba

Notice: Undefined variable: limonsoft_bayi in /home/makina/public_html/lpanel/temalar.php on line 208

Notice: Undefined variable: limonsoft_bayi in /home/makina/public_html/lpanel/temalar.php on line 237

Sadece tema ayarlar bölümüne girmek istediğimde alıyorum hatayı.
Onun dışında herşey sorunsuz çalışıyor neden acaba hata nasıl duzeltebilir ücretli veya ücretsiz yardım şeklinde

Yazdığın temanın konu linkini de paylaşırsan hangi tema olduğunu yardımcı olacak arkadaşlar daha iyi görüp anlar

topraksu

2 Nis 2018
246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
temalar.php keşke şu dosyayı yollasan da bakıp söylense bazı satırlarda hatalı kod var 208 ve 237

sc dosyalarını gönder uzman arkadaşlar inceleeyip düzgün halini paylaşırlar

kimse müneccim değil bi anda buradan söylesin