Hoşgeldin Misafir

Spor Salonu Teması ve Yönetim Paneli Bir Arada

mordad

mordad

Web Yazılım ve Tasarım
Antalya İstanbul Arası Bazen Tokat
14 Eki 2019
949 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NitroFIT28, kullanımı kolay bir spor salonu ve fitness yönetim sistemidir. Üyelerinizin ve üyeliklerinin kayıtlarını takip etmenize yardımcı olur ve admin ile sizin aranızda kolay iletişim kurmanızı sağlar. Spor Salonu Yönetim sistemi ayrıca kulübün ve spor salonunun yönetimine ve büyümesine yardımcı olacak ek özellikler içerir. Spor Salonları, Spor Salonu, Sağlık & Fitness, Sağlık Kulübü, Sağlık Spa, Fitness Merkezi, Spor Kulübü, Egzersiz Odası, Aerobik Stüdyosu, Spor Salonu, Sağlık Tesisi, Atletizm Kulübü, Antrenman, Akrobasi, Fitness gibi çeşitli amaçlar için özel olarak yapılandırılmıştır.

Virüs Total

Demo

Moderatör tarafında düzenlendi:

ektech

22 Eki 2017
1,288 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NitroFIT28, kullanımı kolay bir spor salonu ve fitness yönetim sistemidir. Üyelerinizin ve üyeliklerinin kayıtlarını takip etmenize yardımcı olur ve admin ile sizin aranızda kolay iletişim kurmanızı sağlar. Spor Salonu Yönetim sistemi ayrıca kulübün ve spor salonunun yönetimine ve büyümesine yardımcı olacak ek özellikler içerir. Spor Salonları, Spor Salonu, Sağlık & Fitness, Sağlık Kulübü, Sağlık Spa, Fitness Merkezi, Spor Kulübü, Egzersiz Odası, Aerobik Stüdyosu, Spor Salonu, Sağlık Tesisi, Atletizm Kulübü, Antrenman, Akrobasi, Fitness gibi çeşitli amaçlar için özel olarak yapılandırılmıştır.

Virüs Total

Demo
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekkürler

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Virüs Total

Demo

Gayet hoş güzel bir tasarım. Türkçe dil desteği yok sanırım. Türkçeye çevirmek gerekiyor. Demoda sanırım tam yetki hesabı ile giriş yapmıyor. Girilen hesapta müdahale edilebilen noktalar kısıtlı. Sadece ders yazıp randevu oluşturabiliyorsun ve takvimler var. Onun dışında DERS-EĞİTMEN-EĞİTİM düzenleme ekleme çıkarma gibi işlemlerin olduğu bölümler yok. sanırım admin hesabından giriş yapınca onlara erişilebiliyor. Detaylı bi şekilde inceleyip kullandınız mı tasarımı? Eğer değicek bi tasarım ise üzerinde uğraşıp geliştirme yapmayı düşünüyorum.

mordad

mordad

Web Yazılım ve Tasarım
Antalya İstanbul Arası Bazen Tokat
14 Eki 2019
949 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gayet hoş güzel bir tasarım. Türkçe dil desteği yok sanırım. Türkçeye çevirmek gerekiyor. Demoda sanırım tam yetki hesabı ile giriş yapmıyor. Girilen hesapta müdahale edilebilen noktalar kısıtlı. Sadece ders yazıp randevu oluşturabiliyorsun ve takvimler var. Onun dışında DERS-EĞİTMEN-EĞİTİM düzenleme ekleme çıkarma gibi işlemlerin olduğu bölümler yok. sanırım admin hesabından giriş yapınca onlara erişilebiliyor. Detaylı bi şekilde inceleyip kullandınız mı tasarımı? Eğer değicek bi tasarım ise üzerinde uğraşıp geliştirme yapmayı düşünüyorum.
türkçe desteği yok ancak çok kullanıslı geldi bende türkçe çeviri yapmayı düşünüyorum iş listesine aldım

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
türkçe desteği yok ancak çok kullanıslı geldi bende türkçe çeviri yapmayı düşünüyorum iş listesine aldım
Spor salonu otomasyonu olarak geliştirilebilir. Fakat dediğim gibi tüm dosyalar eksiksiz mevcut mu? admin hesabından giriş yapılıp panelin bi incelenmesi lazım. Ondan sonra devam etmeyi düşünüyorum. İş listenize göre benden önce ilgilenirseniz eğer bilgi verirseniz memnun olurum. Sizden önce ben halledersem bende sizlere bilgi vereceğim. Tekrardan teşekkürler paylaşım için

ErCoDeR

9 Ara 2018
317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Virüs Total

Demo

elinize sağlık