Serdal Altundaş
- 8 Şub 2024
- 1,308 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sağol aga.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Denemek gerek*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Nk güzelde bu site kimsenin bi işine yaramazki*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ver paramı işe yarayan sağlam site atayım ne beleşcisiniz aqK
Nk güzelde bu site kimsenin bi işine yaramazki
Küfür etmene gerek yok sadece boş bi konu oldugunu düşünüyorum yani bu kimsenin işine yaramaz sadece görüşüm bu ha katılırsın katılmassın orası sana kalmış ama saygını bozmaver paramı işe yarayan sağlam site atayım ne beleşcisiniz aq
yeniler sql li site bulamıyor bulup paylaşmışım işe yaramaz bir siteyi dedğiğim çok basit daha iyisini istiyorsan ya vip al vipe katıl ya da para verip sağlam site alırsın bu kadar basir bu konuKüfür etmene gerek yok sadece boş bi konu oldugunu düşünüyorum yani bu kimsenin işine yaramaz sadece görüşüm bu ha katılırsın katılmassın orası sana kalmış ama saygını bozma
Tamam dostum fakat yani küfürlü konuşmaya gerek yok gayet açık anlattıgımı düşünüyorum derdimiyeniler sql li site bulamıyor bulup paylaşmışım işe yaramaz bir siteyi dedğiğim çok basit daha iyisini istiyorsan ya vip al vipe katıl ya da para verip sağlam site alırsın bu kadar basir bu konu
burdq aq ye takılıyorsan boş yorum yapma konumaTamam dostum fakat yani küfürlü konuşmaya gerek yok gayet açık anlattıgımı düşünüyorum derdimi
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aynn knkburdq aq ye takılıyorsan boş yorum yapma konuma
Aktiflik
Seviye
Deneyim