Hoşgeldin Misafir

Şikayet SteepLower Dolandırıcı

Forum içi konular hakkında şikayet

Kings624

4 Ocak 2024
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@SteepLower sunduğu kapalı oyun scriptiine istaden anlaşıp nasıl inanıp ben 600 tl gönderdim esc kullanmadan aptallık yapmışım gündür oyalıyor tgde girip çıkıyor. scripti kuramıyor çalıştıramıyor. beni 600 tl dolandırdı kanıtların resimlerini adminlere atabilirim başka arkadaşlar eğer iletişime geçerse dolandırılmasın

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@SteepLower sunduğu kapalı oyun scriptiine istaden anlaşıp nasıl inanıp ben 600 tl gönderdim esc kullanmadan aptallık yapmışım gündür oyalıyor tgde girip çıkıyor. scripti kuramıyor çalıştıramıyor. beni 600 tl dolandırdı kanıtların resimlerini adminlere atabilirim başka arkadaşlar eğer iletişime geçerse dolandırılmasın

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @izmir35

SteepLower

24 Kas 2023
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gerçekten Gelen Geçene iş yapılmamalı. scriptin kurulum ücretini ödedi arkadaş cpanel de eklentilerden dolayı sayfa çalışmıyor bile. kendisine izah ettim cpanelini ayarlayabilirim ama sürer diye ve bugün normal hostinge geçmesini belirttim hostingde ayar yapmaya gerek yok php sürümleri ve eklentileri halihazırda oldugu için ve şuanda kripto adresi at ve iadeni yapim dedim kripto yok papara var diyor paparakiralık hesaplar kullandıgımızdan panele düşüyor ödemeler başkasına aktarma yok anindapapara1de ve illa şimdi istiyorum diye benim sabrımla oynayıp aklınca ss alıp banlatmaya calısıyor. kripto dısında ödemeleri gündüz atmden yaptırabılrıım dememe ragmen inatla şimdi istiyor 600 TL

Kings624

4 Ocak 2024
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu arkadaş 3 günür beni oyalıyor yazışma mesajları duruyor. o hostingde sorun varsa dersin bunda sorunv ar başka hosting al alayım kur hosting aldım yazıyorum saatlerce cevap yok hadi iştesin 7den sonra müsaitim diyorsun şidmdei yediden snra 10 11 12de müsaitim diyor. 20 dakikalık iş için 3 gündür ne bekletiyon çocukmu var karşında ben şimdi paramı istiyorum ben senin bir sözüne anında attıysam sende şimdi atacaksın eklentiler bile vardıysa 1 gün bile sürmez 3 gün neya yaptığında işte bi kere dürüst değilsin önce kendine bak çalışılacak adammısın diye