Hoşgeldin Misafir

Sunucu, istemci tarafından bilinmeyen kimlik doğrulama yöntemini talep etti

Lazoqlu

6 Ağu 2024
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS Ailesi. Biraz forumu araştırdım fakat bu konu hakkında bir bilgiye rastlamadım. Kısacası bir e-pin sitesini appserver ile açmaya çalışıyorum fakat localhost olarak girdiğimde bu şekilde bir mesaj geliyor. Sorun şu ki, nasıl düzelteceğimi, nereden düzelteceğimi bulamadım. sql var fakat oraya da bağlanamıyorum. Kafam karışmış durumda.

Konuyu tam olarak doğru yere açmadıysam yetkili arkadaşlardan ilgili yere taşımasını rica ederim.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,059 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS Ailesi. Biraz forumu araştırdım fakat bu konu hakkında bir bilgiye rastlamadım. Kısacası bir e-pin sitesini appserver ile açmaya çalışıyorum fakat localhost olarak girdiğimde bu şekilde bir mesaj geliyor. Sorun şu ki, naısl düzelteceğimi, nereden düzelteceğimi bulamadım. sql var fakat oraya da bağlanamıyorum. Kafam karışmış durumda.
Değerli Misafir öncelikle merhaba, scriptin adını rica edebilir miyim senden?

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,686 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script adı derken :( Kullandığım dosyayı buradan indirmedim. Başka bir arkadaşımdan elime geçmişti.
Bunu bu şekilde malesef kimse çözemez. Dosyaları paylaşman lazım. Çünkü kısaca sana şöyle bir özet geçeyim.

Lisanslı dosya olabilir, ve lisans olmadığı için lisans uyarı olarak bu hatayı gösteriyor olabilir.
Misal bu uyarıyı siteye girdiğinde mi? panele girdiğinde mi veriyor ? Belkide kullanıcı adı şifre yanlış olduğu zaman bu yarıyı gösteriyor olabilir.

Bu dediğin şekilde çözülmesi imkansız. Hani örneğin error500 hatası veriyor desen error 404 veriyor desen bu şekilde çözer fikir verebiliriz. Ama rasgele bir yazılımcının veya lamerın eklediği 2 satır kod olabilir bilemiyoruz. O Yüzden eğer dosyaları paylaşırsan elbet birisi yardımcı olacaktır.

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS Ailesi. Biraz forumu araştırdım fakat bu konu hakkında bir bilgiye rastlamadım. Kısacası bir e-pin sitesini appserver ile açmaya çalışıyorum fakat localhost olarak girdiğimde bu şekilde bir mesaj geliyor. Sorun şu ki, nasıl düzelteceğimi, nereden düzelteceğimi bulamadım. sql var fakat oraya da bağlanamıyorum. Kafam karışmış durumda.

Konuyu tam olarak doğru yere açmadıysam yetkili arkadaşlardan ilgili yere taşımasını rica ederim.
Sanırsam senin sorun appserver kullanımını bilmemekten kaynaklanıyor sana tavsiyem appserverin sitesinde öğreti video yada doküman mevcut ordan tetayli bir şekilde incelemeni tavsiye ederim elindeki yazılım laravelmi PHP mi wp temami opencartmi nasıl bir hata alıyorsun bunları bilmeden kimse sana yardimci olamaz