Hoşgeldin Misafir

Süphan Anadolu Lisesi

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Vizyon:Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem yüksek öğretime hazırlamak hem de bölgenin iş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan teknik insan gücünü yetiştirmek.

MİSYON : Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği;Nitelikli bir Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle ……… örnek bir okul olmak.

Bu okulda bu sene 2. senem.Bu Okulu seçtiğime hiç pişman değilim çünkü okul insanı sıkmıyor.Öğretmenlerde bir o kadar neşeli ve bu da okulun huzurlu olmasını sağlıyor.Okulun bulunduğu alan gayet geniş bir alan çünkü eski topçu alayı burdaymış ve burdan gitmiş.Okul başlangıç saati 08:00 8 ders işleniyor.Her ders saati 40 dakikadır.11:10 öğlen arası 12:40 öğlen arası bitiş saatidir.Saat 15:50'ye kadar ders işlenmektedir.Okul çarşıya 3 km uzaktadır.Yani gürültüsüz bir ortamda ders işlenmektedir.Okuldaki bölümler Dil,Sayısal,Eşit Ağırlık Olmak üzere 3 bölüm vardır.Okul seçiminde öğrencilere önerimdir. Okulun bulunduğu konum;
Danışmentgazi Mah. Yarbay Aydın Öner Cad. Eski Alay Mevkii Muş/Malazgirt