Hoşgeldin Misafir

SurHan Selamlar

HzNoes

23 Kas 2018
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan çağırdı geldim buraya.Diğer 20 Kişi de foruma gelicek.Bizim elimizi tuttun ettin bize yardım ettin ve bu 20 Kişiye yardımcı oldun.TurkHack de Bende Öğrenci olarak herekse başarılar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
esrarengiz' Alıntı:
Surhan reis hakkın ödenmez neden düştün anlamadım ama sen hep gönlümüzün birincisinin...

Güzel kardeşim benim. güzel yorumun için teşekkür ederim.Sende Gönlümde birincisin.Hepiniz.Yönetim öle uygun gördüyse öyledir.Eğitiminize odaklanın siz :).Yakında Süprizlerim olucak sizlere.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
GökZeyt' Alıntı:
SurHan usta senin sayende girdik bu ortama senin öğrenciniz.Hakkın ödenmez.Çoğu olayda yardım ettin.Teşşekürler senin sayende burdayız.

Teşekkür ederim canım kardeşim benim.Eğitiminize Odaklanın Siz.Dediğim gibi yakında süprizlerim var sizlere.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan' Alıntı:
esrarengiz' Alıntı:
Surhan reis hakkın ödenmez neden düştün anlamadım ama sen hep gönlümüzün birincisinin...

Güzel kardeşim benim. güzel yorumun için teşekkür ederim.Sende Gönlümde birincisin.Hepiniz.Yönetim öle uygun gördüyse öyledir.Eğitiminize odaklanın siz :).Yakında Süprizlerim olucak sizlere.

Benim naciz vücudum elbet toprak olacakdır lakin surhan ilelebet pleb olarak kalacaktır.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
SurHan' Alıntı:
esrarengiz' Alıntı:

Benim naciz vücudum elbet toprak olacakdır lakin surhan ilelebet pleb olarak kalacaktır.

Sen Zaten Kalp Pamuğumuzsun JQTR1 :)

CyberHost' Alıntı:
Hoş geldin kardeşim buyursunlar gelsinler

Özel Kuvvetler İçin Çok iyi olucak.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
xHyperist' Alıntı:
SurHan kral senin sayende birsürü tecrübe edindim birsürü bilgi sahibi oldum ve çoğu başaramadığım şeyleri sayende başardım eyvallah <3

Bişeyler Katabildiysem Ne Mutlu bana :).Yakında Sanada Ayrı Hediyem Olcak.Discord varsın herhalde.Senide Web hack Konusunda bişeyler göstercem bilgin olsun.Server Hack vb.Forumda paylaşmıştım bak yinede istersen.