|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
esrarengiz' Alıntı:Surhan reis hakkın ödenmez neden düştün anlamadım ama sen hep gönlümüzün birincisinin...
GökZeyt' Alıntı:SurHan usta senin sayende girdik bu ortama senin öğrenciniz.Hakkın ödenmez.Çoğu olayda yardım ettin.Teşşekürler senin sayende burdayız.
Çiçero' Alıntı:Allah Eğitimlerde Sizleri Başarılı Eylesin Canlar Size ve @SurHan Hocanıza Kolay Gelsin![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
SurHan' Alıntı:esrarengiz' Alıntı:Surhan reis hakkın ödenmez neden düştün anlamadım ama sen hep gönlümüzün birincisinin...
Güzel kardeşim benim. güzel yorumun için teşekkür ederim.Sende Gönlümde birincisin.Hepiniz.Yönetim öle uygun gördüyse öyledir.Eğitiminize odaklanın siz.Yakında Süprizlerim olucak sizlere.
JQTR1' Alıntı:SurHan' Alıntı:esrarengiz' Alıntı:Surhan reis hakkın ödenmez neden düştün anlamadım ama sen hep gönlümüzün birincisinin...
Güzel kardeşim benim. güzel yorumun için teşekkür ederim.Sende Gönlümde birincisin.Hepiniz.Yönetim öle uygun gördüyse öyledir.Eğitiminize odaklanın siz.Yakında Süprizlerim olucak sizlere.
Benim naciz vücudum elbet toprak olacakdır lakin surhan ilelebet pleb olarak kalacaktır.
CyberHost' Alıntı:Hoş geldin kardeşim buyursunlar gelsinler
xHyperist' Alıntı:SurHan kral senin sayende birsürü tecrübe edindim birsürü bilgi sahibi oldum ve çoğu başaramadığım şeyleri sayende başardım eyvallah <3
NasyoneL' Alıntı:A.selam hoşgeldin