Hoşgeldin Misafir

suriyeliler tecavüz etti

okyanus41

19 Eki 2017
1,298 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Denizli'nin Kale ilçesinde, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı. Suriyeli 5 kişinin gözaltına alındığının duyulması üzerine adliye ile aynı binada hizmet veren Kaymakamlık binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişi tepkilerini dile getirdi. İlçedeki Suriyeli 30 aile ise güvenlik gerekçesiyle tahliye edilerek, başka ilçelere götürüldü.

suriyelileri savunan piçler görsün

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gereksiz etiketlemeler yapmamalısın.
Ben bir Türk'üm ve kendi ülkemde suriyeli kadar değer ve öncelik tanınmıyor bana. Hastahaneye gidiyorum 20 tane suriyeli kabile sıramı alıyor.
Ben toplu taşıma hizmetini paramla kullanıyorum, suriyelilere "özel" görevlendirilmiş toplu taşıma araçlarını görüyorum.
Ben para ile okuyorum onlar ücretsiz. Sağlıktan yararlansalar oda ücretsiz.
Seyahat edersin camına yapışır para dilenirler, ezsen kanunen suçlusun.
Misafirliğin bir adabı vardır, iliğimize kadar sömürüldük. İnsanlar işinden oluyor, parasından oluyor.
Bir yerde yemek yiyecek olsan görgüsüzlükleriyle mekanı kirletiyorlar.
Din kardeşliği diye diye üvey evlat olduk ülkede.
Sesini çıkarsan ırkçısın, sussan içinde kalıyor.

diyar12

24 Eyl 2018
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim Başımda Bi Böyle OLay Geçti
Ben bursaya gittim ve ben baskı işinde girdim ilk günümdü BEN sabah kalktım işe gidyordum yolda giden herkez bana bakıyordu ben bişey demedim 2 oldu aynı 3 gün oldu aynı ve aynaya gectim kendime baktım bişey yok ki mq dedim sonra işe gidyordum orda çalışan bi adam vardı yanıma geldi bana arapca bişey konuşuyordu adama bakıyorum nediyon amk deim adamda beni anlamıyor ve orda çalışan bayan bana dedi sen suriyeli değilmin ben dedim yok dedim ondan sonra 1 ay deçti bi arakdaş var dı onların işi yoktu bana geldiler yanıma yardım için suriyeli bana yardım ediyordu batım arakdaş orda tabak yıkıyordu suryeli ben bi sigra iciyim dedi tamm dedim parton bana dedi iş acele bittrin diye tamm dedim baktım adam 15dk oldu hala konuşuyor oldu 20 kd ine konuşuyor Alllah Allah dedim oldu yarım saat sorna arakdaş işu demeye başladı ulan ben kendimi tutamdım gülmeye başladım atam sonra telefonu kapatım ben telefon konuşıyo sen napıyo haha gülüyor dedi sonra bu gtti 1 ay delmedi sonra bidaha geldi sen neden cıktın dedi suriyeliye beni ile cocuğu gösterdi bak dayı kedin tirip atın gittin burda telefon yarım saat konuşuyosun dedim sonra banadedi suriye surie ban ban lan yaram dedim hayıdı ozaman kacmasaydın ordan bende türkiye burası yok suriye kapı orda alırım biletini gönderim surileyie dedim adam parasını vermeden gitti buna göre : 8 ben suriyelerini amk Koyım ) Bunu Bana Acıkyan varmı Kurdüm ama Bitane Bile Kürt Tabelası Görmedim ben ? Ama heryerde Suriyeli Tabelası Hanı Halk Hanı Adalet ?

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
diyar12' Alıntı:
Ben bursaya gittim ve ben baskı işinde girdim ilk günümdü  BEN sabah kalktım işe gidyordum yolda giden herkez bana bakıyordu ben bişey demedim 2 oldu aynı 3 gün oldu aynı ve aynaya gectim kendime baktım bişey yok ki mq dedim sonra işe gidyordum orda çalışan bi adam vardı yanıma geldi bana arapca bişey konuşuyordu adama bakıyorum nediyon amk deim adamda beni anlamıyor ve orda çalışan bayan bana dedi sen suriyeli değilmin ben dedim yok dedim ondan sonra 1 ay deçti bi arakdaş var dı onların işi yoktu bana geldiler yanıma yardım için suriyeli bana yardım ediyordu batım arakdaş orda tabak yıkıyordu suryeli ben bi sigra iciyim dedi tamm dedim parton bana dedi iş acele bittrin diye tamm dedim baktım adam 15dk oldu hala konuşuyor oldu 20 kd ine konuşuyor Alllah Allah dedim oldu yarım saat sorna arakdaş işu demeye başladı ulan ben kendimi tutamdım gülmeye başladım atam sonra telefonu kapatım ben telefon konuşıyo sen napıyo haha gülüyor dedi sonra bu gtti 1 ay delmedi sonra bidaha geldi sen neden cıktın dedi suriyeliye beni ile cocuğu gösterdi bak dayı kedin tirip atın gittin burda telefon yarım saat konuşuyosun dedim sonra banadedi suriye surie ban ban lan yaram dedim hayıdı ozaman kacmasaydın ordan bende türkiye burası yok suriye kapı orda alırım biletini gönderim surileyie dedim adam parasını vermeden gitti buna göre : 8 ben suriyelerini amk Koyım ) Bunu Bana Acıkyan varmı Kurdüm ama Bitane Bile Kürt Tabelası Görmedim ben ? Ama heryerde Suriyeli Tabelası Hanı Halk Hanı Adalet ?

Onları el üstünde tutup bu ülke insanını hor gördüler ama millet halinden memnun

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
diyar12' Alıntı:
Ben bursaya gittim ve ben baskı işinde girdim ilk günümdü  BEN sabah kalktım işe gidyordum yolda giden herkez bana bakıyordu ben bişey demedim 2 oldu aynı 3 gün oldu aynı ve aynaya gectim kendime baktım bişey yok ki mq dedim sonra işe gidyordum orda çalışan bi adam vardı yanıma geldi bana arapca bişey konuşuyordu adama bakıyorum nediyon amk deim adamda beni anlamıyor ve orda çalışan bayan bana dedi sen suriyeli değilmin ben dedim yok dedim ondan sonra 1 ay deçti bi arakdaş var dı onların işi yoktu bana geldiler yanıma yardım için suriyeli bana yardım ediyordu batım arakdaş orda tabak yıkıyordu suryeli ben bi sigra iciyim dedi tamm dedim parton bana dedi iş acele bittrin diye tamm dedim baktım adam 15dk oldu hala konuşuyor oldu 20 kd ine konuşuyor Alllah Allah dedim oldu yarım saat sorna arakdaş işu demeye başladı ulan ben kendimi tutamdım gülmeye başladım atam sonra telefonu kapatım ben telefon konuşıyo sen napıyo haha gülüyor dedi sonra bu gtti 1 ay delmedi sonra bidaha geldi sen neden cıktın dedi suriyeliye beni ile cocuğu gösterdi bak dayı kedin tirip atın gittin burda telefon yarım saat konuşuyosun dedim sonra banadedi suriye surie ban ban lan yaram dedim hayıdı ozaman kacmasaydın ordan bende türkiye burası yok suriye kapı orda alırım biletini gönderim surileyie dedim adam parasını vermeden gitti buna göre : 8 ben suriyelerini amk Koyım ) Bunu Bana Acıkyan varmı Kurdüm ama Bitane Bile Kürt Tabelası Görmedim ben ? Ama heryerde Suriyeli Tabelası Hanı Halk Hanı Adalet ?

Onları el üstünde tutup bu ülke insanını hor gördüler ama millet halinden memnun

kim memnun ya allah belarını versinler. çok boş insanlar tek tek kafalarına inip sıkacaksın anca rahatlarsın. şerefsizler. çok eski zamanlara bakarsak şerefsizler bizi zamanında osmanlı döneminde sattılar bu kanı bozuk it oğlu itleri benim dedemin can verdiği topraklarda görmek istemiyorum. memnun olanda açıkcası benim gözümde *********** fazla sövmek istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum geçenlerde birisne daldım benim telefonu almış izinsiz geziyor diye sevgilimin, kardeşlerimin fotoğrafları var bu şerefsiz neyine güvenip bakıyor. daha çok yaşadım bu suriyeliler kadar kanı bozuk bir topluluk yok benim gözümde siktir olup gitsinler açık ve net diyorum yani sevmiyorum gitsinler huzur felanda kalmadı. hatta yollamayı bırak hepsini katledeceksin.