Hoşgeldin Misafir

Syberia Remastered Duyuruldu ve Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Adh-i-Zelzale

17 Nis 2025
1,616 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Macera oyunlarının kültleşmiş ismi Syberia, modern oyuncularla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Microids, Virtuallyz Gaming ve Microids Studio Paris ortaklığında geliştirilen Syberia Remastered, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için duyuruldu. 2025’in son çeyreğinde çıkması planlanan bu özel sürüm, hem nostalji sevenleri hem de seriye yeni adım atacak oyuncuları büyülemeye aday.

Syberia Remastered Resmen Tanıtıldı

Syberia-Remastered-.jpg

İlk olarak 2002 yılında yayımlanan Syberia, Belçikalı sanatçı ve yazar Benoît Sokal’ın imzasını taşıyan, eşsiz bir atmosfer ve dokunaklı hikâyeyle şekillenmiş bir point-and-click macera oyunuydu. Oyuncular, Amerikalı avukat Kate Walker’ın gözünden, bir otomaton üretim şirketini satın almak için çıktığı görevde, Avrupa’nın kırsal kasabalarından, efsanevi mamutların izlerini süren gizemli topraklara uzanan sürükleyici bir yolculuğa tanıklık etmişti.

Şimdi, bu kült oyun baştan aşağıya yenilenerek günümüz donanımlarıyla buluşuyor. Syberia Remastered, modern grafik teknolojileriyle baştan yaratılmış görseller sunarken, oynanış mekanikleri de daha akıcı ve sezgisel hâle getiriliyor.

Syberia Remastered, 2025’in son çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için piyasaya sürülecek.