Çok teşekkürlerMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi global sym full scriptir güle güle kullanın...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
|
Çok teşekkürlerMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi global sym full scriptir güle güle kullanın...
Hal ederm birazdanlink kırık da siz linki paylaşabilir misiniz? @Majer
hadi bakalımMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi global sym full scriptir güle güle kullanın...
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi global sym full scriptir güle güle kullanın...
sayım Gate Paylaşma imkanın olursa mükemmel olur.Payşıldıkça sayım yenisini çıkarmak zorunda kalıyorKonu olarak açabilirim yakında
Sonra davalık olalim demi zekicesayım Gate Paylaşma imkanın olursa mükemmel olur.Payşıldıkça sayım yenisini çıkarmak zorunda kalıyor
eywallah almayı düşünüyordum denk geldi bir sunucu şans diyek bir Taze çektim bende var artık güzelmiş 79 mbSonra davalık olalim demi zekicetescilli o skerler paylaşırsan satin almak istersen pm at.
97mbeywallah almayı düşünüyordum denk geldi bir sunucu şans diyek bir Taze çektim bende var artık güzelmiş 79 mb
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi global sym full scriptir güle güle kullanın...
50₺ vereyimSonra davalık olalim demi zekicetescilli o skerler paylaşırsan satin almak istersen pm at.
ben 50tl sakız parasına veriyorm50₺ vereyim![]()
40 güne bebek geliyor ondan harcamaları kıstım daha doğmadan çok masraflı oldıben 50tl sakız parasına veriyorm![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah.40 güne bebek geliyor ondan harcamaları kıstım daha doğmadan çok masraflı oldı![]()