bu sistemi kurup mysql attınız zaman sorun vermekte odeme vs mysql yukleme yapamıyor ve admin yonetici panel kısımı sql tabanın icinde goremıyorsunuz 42 adet mysql verısı aktarım yapmaktadır iyi forumlar.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bu sistemi kurup mysql attınız zaman sorun vermekte odeme vs mysql yukleme yapamıyor ve admin yonetici panel kısımı sql tabanın icinde goremıyorsunuz 42 adet mysql verısı aktarım yapmaktadır iyi forumlar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.bu sistemi kurup mysql attınız zaman sorun vermekte odeme vs mysql yukleme yapamıyor ve admin yonetici panel kısımı sql tabanın icinde goremıyorsunuz 42 adet mysql verısı aktarım yapmaktadır iyi forumlar.
Bunu dene dostum. Hatalı kısımlar düzeltildiINSERT INTO `odeme_ayar` (`id`, `pos_tur`, `simge`, `sepet_sistemi`, `wp_siparis`, `stok_durum`, `stok_gorunum`, `normal_siparis`, `kredi_kart`, `eft`, `button_bg`, `button_text_color`, `kargo_sistemi`, `kargo_limit`, `cart_icon`, `cart_color`, `cart_count_bg`, `cart_count_color`, `sepet_step`, `paytr_id`, `paytr_key`, `paytr_salt`, `shopier_key`, `shopier_secret`, `iyzico_key`, `iyzico_secure`, `payu_merchant`, `payu_secret`, `paywant_key`, `paywant_secret`, `paywant_odeme_tur`, `kargolimit_product`, `kargolimit_header`, `kargolimit_bg_1`, `kargolimit_bg_2`, `kargolimit_font`, `kargolimit_width`, `kargolimit_text_color`) VALUES
(1, 1, '₺', 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 'F63440', 'FFFFFF', 1, 75, 'ion-bag', 'E8234A', 'EDF62A', 000000, 1, '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '1,2,3', 1, 1, 'FF5959', 9E1111, 'raleway', 0, 'FFFFFF');
MySQL çıktısı:
#1367 - Illegal double '9E1111' value found during parsing
bu hata verıyor
SQL sorgusu: KopyalaBunu dene dostum. Hatalı kısımlar düzeltildi

Bunu deneSQL sorgusu: Kopyala
CREATE TABLE `about_ayar` (
`id` int(11) NOT NULL,
`width` varchar(2) NOT NULL,
`padding` varchar(22) NOT NULL,
`font_weight` varchar(22) NOT NULL,
`back_color` varchar(22) NOT NULL,
`divider` varchar('222') NOT NULL,
`baslik_color` varchar(22) NOT NULL,
`meta_desc` text NOT NULL,
`tags` text NOT NULL,
`text_color` varchar(22) NOT NULL,
`button_bg` varchar(22) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ''222') NOT NULL,
`baslik_color` varchar(22) NOT NULL,
`meta_desc` text NO...' at line 7
- Sunucu: Localhost via UNIX socket
- Sunucu türü: MariaDB
- Sunucu sürümü: 11.4.8-MariaDB - MariaDB Server
belirli sunucu bu özellikteki son surume yuklenmekte bilginiz olsun
aynı hata vermektedir. sql kurma yapmıyor.
Kurup bakayımaynı hata vermektedir. sql kurma yapmıyor.
bakabildin mi acabaKurup bakayım
sql kurdu ama yonetici kısmını goremiyorum uyelerın icindeki deneyecem bulabildin mi acaba sorayım dedimBuyur hocam. SQL düzeltildi.
Scripti kurmadım. Üye oluşturup admin access ataması yapabilirsinsql kurdu ama yonetici kısmını goremiyorum uyelerın icindeki deneyecem bulabildin mi acaba sorayım dedim
SQL dosyası hatasız kurulduysa raporlarmısın dosyaya eklensin.sorunları var baska bakıcam olmadı ayarlama yapcam scirptte
Warning: include(includes/lang/.php): failed to open stream: No such file or directory in //includes/language.php on line 51SQL dosyası hatasız kurulduysa raporlarmısın dosyaya eklensin.