Hoşgeldin Misafir

g0lge

2 Kas 2024
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

7XmsHH.jpg

Gayet Kullanışlı Wordpress İçin hazırlanmış Tahamata v5 Film Teması warez'nı sizlerin istifadesine sunuyorum.

TEMA KURULUMU

1- Dosyayı link'ten indirin ve sitenizin themes klasörüne upload edin
2- Lisans.php dosyasını gerekli düzeltmeyi yaparak sitenizin ana dizinine upload edin
3- http://siteadnız.com/lisans.php yazarak lisans dosyasını çağırın ve çıkan ekrandaki kutucuğa siteadınız.com şeklinde yazıp tamam'a basın
4- Size verilen Lisans Kodunu themes klasörü içinde aşağıdaki yolu izleyerek Lisans.php dosyasının içindeki lisanskey kısmına yapştırın. Kaydedip çıkın Temanızı Güle Güle Kullanın

Tema Yolu : wp-content/themes/tahamatavt/includes/themes/lisans.php

NOT: lisans.php Zip Dosyasının içindedir.

DEMO İÇİN TIKLAYIN
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
​
evallah kral

EymenAbixyz

13 Tem 2024
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

7XmsHH.jpg

Gayet Kullanışlı Wordpress İçin hazırlanmış Tahamata v5 Film Teması warez'nı sizlerin istifadesine sunuyorum.

TEMA KURULUMU

1- Dosyayı link'ten indirin ve sitenizin themes klasörüne upload edin
2- Lisans.php dosyasını gerekli düzeltmeyi yaparak sitenizin ana dizinine upload edin
3- http://siteadnız.com/lisans.php yazarak lisans dosyasını çağırın ve çıkan ekrandaki kutucuğa siteadınız.com şeklinde yazıp tamam'a basın
4- Size verilen Lisans Kodunu themes klasörü içinde aşağıdaki yolu izleyerek Lisans.php dosyasının içindeki lisanskey kısmına yapştırın. Kaydedip çıkın Temanızı Güle Güle Kullanın

Tema Yolu : wp-content/themes/tahamatavt/includes/themes/lisans.php

NOT: lisans.php Zip Dosyasının içindedir.

DEMO İÇİN TIKLAYIN
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
​
baklalom

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tahamata v5 WordPress Film Teması kullanırken, tema dosyalarını güncel tut ve düzenli yedek al. Ayrıca, tema ve eklentilerin uyumlu olduğunu kontrol et, performansı artırmak için cache ve optimize eklentileri kullan. Sorun yaşarsan, tema desteği veya forumlardan yardım al.